Haberler

Adana Demirsporlu Futbolcularda İpekoğlu'na Güven Tam

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un kalecisi Emrullah Şalk ile defans oyuncusu Serkan Yanık, yeni teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde takımın çıkışa geçeceğine inanıyor.

İBRAHİM ERİKAN - TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un kalecisi Emrullah Şalk ile defans oyuncusu Serkan Yanık, yeni teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde takımın çıkışa geçeceğine inanıyor.

Emrullah Şalk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç arasında takımda teknik direktör değişikliği yaşadıklarını, Erkan Sözeri'nin yerine Engin İpekoğlu'nun getirildiğini anımsattı.

Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini vurgulayan Emrullah, "Bazı takımların kazanma zamanları vardır. Bizim kazanma zamanımızın artık geldiğini düşünüyorum." dedi.

Emrullah, bu sezon tek galibiyeti Denizlispor karşısında aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"En son Denizlispor karşısında galip gelmiştik. Engin İpekoğlu ile takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. İnsanları daha fazla üzmenin anlamı yok artık. Üstümüze düşen görevi yerine getirip çıkışa geçmemiz lazım. Takımda, alınan sonuçlardan dolayı moral bozukluğu var. İnşallah şimdi bunu Engin hoca ile beraber, futbolcu, taraftar, basın... Sıfırdan başlayacağız. Her şeye bir sünger çekip yeninden başlayacağız. Bu durumu lehimize çevireceğiz."

Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı bulunduğunu anlatan Emrullah, "Benim futbol görüşüme göre, sahada arkadaşınızın yerine bir şey yapmadığınız sürece gerçek arkadaşlık kurulmuş sayılmaz. Esas arkadaşlığın belli olacağı yer, yeşil çimin üstüdür. Saha dışındaki arkadaşlığımız iyi ama saha içindeki arkadaşlığımızı ve dayanışmamızı geliştirmemiz lazım. Biraz daha beraber oynamamız lazım." ifadesini kullandı.

Serkan: "Manisaspor maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz"

Savunma oyuncusu Serkan Yanık da Engin İpekoğlu ile yeni bir sayfa açacaklarını dile getirdi.

Bazen stoperde, zaman zaman da sağ bekte görev yaptığını anlatan Serkan, hangi mevkide görev verilirse en iyi şekilde oynamaya çalıştığını belirtti.

Serkan, camiadan çok büyük beklentiler olduğuna işaret ederek "Engin İpekoğlu ile Manisaspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Adana Demirspor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Galibiyet almanın zamanı geldi, inşallah bu hafta başlarız. Ben Türkiye'ye geldiğim ilk sene Kocaelispor'da Engin hoca ile çalıştım ve şampiyon olduk. İnşallah bu sene de aynı şekilde şampiyon oluruz ve bir üst lige çıkarız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Emrullah Şalk Serkan Yanık Denizlispor Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title