Haberler

23 Yaşaltı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası

Milli takım başantrenörü Aksu: ''İsveç yenilgisi şampiyonluk hedefimizi değiştirmeyecek''

23 Yaşaltı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Türk milli takımının başantrenörü Can Aksu,  grubun güçlü ekiplerinden İsveç'e 67-61 yenilmelerinin şampiyonluk hedeflerini değiştirmeyeceğini bildirdi.

Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, İsveç yenilgisinde her zaman saygılı davrandıkları hakemlerin tutarsız kararlarının da önemli rol oynadığını belirtti.

Şampiyonada finalin en büyük favorisinin kendileri olduğunu ve yenilginin ardından göz yaşlarını tutamayan sporculara güvendiğini ifade eden Aksu, deneyimli oyunculardan kurulu güçlü bir ekip olduklarını aktardı.

Aksu, 67-61 yenildikleri İsveç maçının zor geçeceğini bildiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İsveç'in tüm maçlarını izleyerek gerekli önlemleri almıştık. Ancak, hakemler verdikleri ters kararlarla tüm sporcuların moral motivasyonlarını bozdular. Maçtan hiç kopmadık. Sporcular son saniyeye kadar tüm güçlerini ortaya koydular ancak kaybettik. Uzun bir turnuvada bu gibi erken yenilgiler bize uyarıcı olur. Sporcularımızın yüreklerini sahaya koyarak takımı finale taşıyacaklarına inanıyorum."

Aksu, turnuva boyunca Türk milli takımını destekleyen Adanalı sporseverlere de teşekkür ederek, İngiltere ile yapacakları çeyrek final maçını kazanarak kendilerini affettireceklerini sözlerine ekledi. - Adana

Kaynak: AA / Spor

Can Aksu İsveç Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title