Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de Gümüşhanespor engelini 90’da Alişan’ın ayağından gelen golle geçen İnegölspor, şampiyonluk kapısını aralıyor.

Spor Toto 2. Lig'de Gümüşhanespor engelini 90'da Alişan'ın ayağından gelen golle geçen İnegölspor, şampiyonluk kapısını aralıyor. Lider ile arasındaki farkı 3'e indiren bordo-beyazlılar zirveye göz kırpmaya başladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ligin 21, ikinci devrenin 4. hafta randevusunda sahasında konuk ettiği Gümüşhanespor'u Alişan'ın son dakika golü ile dize getiren İnegölspor, sezonun en kritik galibiyetine imza atmanın sevincini yaşıyor. İnegöl Şehir Stadyumu'nda ve Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda oynanan iki müsabakanın son dakikalarındaki goller, bordo-beyazlılar zirveye biraz daha yakınlaştı. Son dakika golleri ile kritik puanlar kaybeden İnegölspor, bu kez son dakikada gülen taraf oldu.

GÜÇ: "LİDERE 3 PUAN DAHA YAKLAŞTIK"

Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen İnegölspor Başkanı Eşref Güç, "Her zaman söylediğimiz gibi lig çok uzun bir maraton. 13 hafta kaldı. Bu haftayı kayıpsız kapadık. Hakkımız mı değil mi tartışılır, o ayrı konu ama burada oynayan çocukların emeği olsun. Sezon başından beri son dakikalarda biz de çok puanlar kaybettik. Bugün de talih bize güldü. Maça baktığımız zaman Gümüşhane bizden daha iyi oynadı. Artık okuyacak mıyız, üfleyecek miyiz bilemem ama artık şans bize dönsün. Bandırma geçen hafta son dakikada atmıştı, bu hafta son dakikada yedi. Artık kaderin bize dönmesini istiyoruz. Lidere 3 puan daha yaklaştık. Hep yakalıyoruz ama sonunu getiremiyoruz. Yakaladığımız zaman liderliği de bırakacağımızı tahmin etmiyoruz. Bugün çocukları gerçekten yorgun gördüm. Ama ellerinden geleni yaptılar. Bundan sonra stresli maçlar var. Haftaya önemli maçımız daha var. Küme düşme potasında olan Kırklareli. Orada da zor maç bizi bekliyor. Her hafta zor maçlar var. İnşallah ipi göğüsleyen biz oluruz. Düşüncemiz her zaman olduğu gibi yine şampiyonluk. Allah bize o şampiyonluğu inşallah nasip eder. Bu galibiyet çok iyi oldu. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz, bizi iyi destekliyorlar. İnegöl halkına teşekkür ediyorum. Grubumuzdaki takımlara baktığımız zaman en çok taraftar İnegöl'de var. Yeter ki biz ne istediğimizi bilelim" dedi.

YILDIRIM: "ZORLANDIK AMA SONUCA ULAŞTIK"

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, "Bizim grubun hali bu. Çok zorlu bir grup. Gümüşhane bizi çok zorladı ama sonuca ulaştık. Çalışmalarımız sürüyor ama nedense bunu sahaya yansıtamadık. Güzel bir galibiyet aldık. Önemli olan böyle haftalarda kazanmak. Deplasmanlara daha iyi hazırlanacağız. Yavaş yavaş artık Bandırmaspor'u yakalamak istiyoruz. Zorlu mücadeleler sürecek. Her maç zor. Bandırma'da kendi sahasında berabere kaldı. Ama biz hedefe gitmek istiyorsak daha iyi oyunlar oynamamız gerekiyor. Rakibin sert oyununa karşılık vermeliyiz. Ayakta kalmalıyız. Onunla ilgili çalışmalarımız sürdüreceğiz. Yumuşak rakip gelmeyecek. Biz o sertliğe topa sahip olarak karşılık vermek zorundayız" diye konuştu.

Maçın tek golüne imza atan Alişan Ural'da, "Çok şükür gol attık. Çok zor bir maçtı. Gerçekten çok iyi hazırlanmıştık. Böyle maçlar genel de zor oluyor. Elimizden geldiğince mücadele etsek de bazı faktörler ön plana çıkıyor. Golü çok kovalıyoruz. Bir üst ligi hak ettiğimizi düşünüyorum. Bileğimizin hakkıyla bu üst lige çıkacağız. O sene bu sene" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gümüşhanespor İnegölspor Bandırma Alişan Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title