Haberler

Spor A.Ş. de Devir Teslim

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Ali Üstünel ve Makina İkmal Daire Başkanlığı görevinden ayrılan ve Spor Etkinlikleri A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü olan Ali Küçükoğlu devir teslim töreni için Kadir Has Stadyumunda bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Ali Üstünel ve Makina İkmal Daire Başkanlığı görevinden ayrılan ve Spor Etkinlikleri A.Ş.'nin yeni Genel Müdürü olan Ali Küçükoğlu devir teslim töreni için Kadir Has Stadyumunda bir araya geldi.

Devir Teslim Töreni'nde konuşan Ali Üstünel, "Öncelikle Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Ali Küçükoğlu için hayırlı olmasını diliyorum. Kendisine, sorumluluk anlayışı ve çalışmalarımızla ilgili bilgi verdim. Ali Küçükoğlu'nun Spor A.Ş. ye gelmesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Çalışan personelinde elinden gelen desteği vereceğinden eminim" dedi. Ali Küçükoğlu ise, "Sistemi oturmuş, hazır bir oluşum içerisine geldik. Bayrağı Ali Bey'den teslim aldık. Biz de inşallah bu güzel oluşum ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından idari amirler ile tanışma ve çiçek takdimi ile devir teslim töreni sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Küçükoğlu Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title