Haberler

Sosyal Medya Kampüsü 8. Dönemine Müthiş Bir Giriş Yaptı!

Güncelleme:

Sosyal Medya Kampüsü'nün Yeditepe Üniversitesi ile birlikte düzenlediği Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Eğitimi 21 Ocak Cumartesi günü Park Dedeman Levent'te başladı.

Bu dönem 8. dönemini başlatan Sosyal Medya Kampüsü katılımcılarına Metin Önderoğlu'nuntek kişilik muhteşem müzik performansı ve GranGo'nun enfes kahvaltılık sandviçleri ile sıcacık bir merhaba dedi. Güne güzel başlayan katılımcılar, ilk olarak BaturayElönü'nündijital terapi sunumunu izlediler. Deneyimlerini katılımcılara aktaran Baturay Elönü, yoğun geçecek 6 hafta öncesi, katılımcıları dijital dünya ile tanıştırdı.

Dijital terapi dersinin ardından, 41?29! Grey'den"SocialAccountDirector" Ali Erkurt'tan"Sosyal Ağlarda Marka Yönetimi ve Entegrasyonu"nu dinlediler.Sosyal medyada yaşadığı deneyimlerini ve bu deneyimler arasındaki kullanıcı farklarını katılımcılarla paylaşan Ali Erkurt, ardından sosyal medyada marka yönetimi ile ilgili tecrübelerini ve bilgilerini katılımcılara aktardı. Ali Erkurt'un ardından TurkcellMüşteri ve Deneyim Yönetimi Grup Başkanı Doğuş Kuran ile Dijital Kanal Yöneticisi Ansı Deniz Rona, Sosyal Medya Kampüsü'nün 8. eğitim döneminin ilk davetli konuşmacıları olarak katılımcılarla deneyimlerini paylaştılar.

Eğitim, Pazar sabahı Ekşi Sözlük'ten Bengü Üçüncül'ün sunumu ile yaratıcı metin yazarlığı ve uygulamaları dersi ile devam etti. Yaratıcı reklam kampanyası oluşturmanın püf noktalarını Twitter ve Shazam örnekleri üzerinden katılımcılara aktaran Bengü Üçüncül, katılımcılar ile mini bir workshop çalışması da gerçekleştirdi. Bengü Üçüncül'ün ardından, DRD FİLO dijital marka yöneticisi Salih Başkale ile "Sosyal Medyada Marka Konumlandırması ve Geliştirilmesi" dersine geçildi. Dijital platformlarda marka konumlandırma adımlarını ve önemini katılımcılara örnekler üzerinden aktaran Salih Başkale, bir markayı rakiplerden ayıran özellikleri, kullanıcıların beklentilerini ve kriz yönetimi gibi konularda katılımcılara deneyimlerini aktardı.

Türkiye'de Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama eğitimleri alanında ilk projeli eğitim olan Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Eğitimi'nin katılımcıları, Facebook/sosyalmedyakampusu ve Twitter.com/smkampusu adreslerinden 7/24 eğitmen ve konuşmacılarla iletişim halinde bulunabiliyorlar. Ayrıca katılımcılar, her dönem olduğu gibi#SosyalMedya ve #SosyalMedyaKampüsühashtaglari ile eğitimle ilgili deneyimlerini anında Twitter aracılığıyla paylaşıyorlar. İlk haftasında katılımcılarını mutlu eden Sosyal Medya Kampüsü ekibi, geriyekalan 5 haftanın da muhteşem geçmesi için her haftaya özel olarakhazırlanıyor. 6. hafta final gününde projelerini sunacak olanSosyal Medya Kampüsü katılımcılarını ilginç sürprizler bekliyor.

Belirtmekte fayda var, 18 Mart'ta 9. Dönem katılımcılarına kapılarını açacak olan Sosyal Medya Kampüsü yenikayıtları almaya başladı bile… Erken kayıt fırsatlarından yararlanmak ve bilgi almak için 'u ziyaret edebilir, 0533 5421415'i arayabilir ya da bilgi@sosyalmedyakampusu.com adresine mail gönderebilirsiniz.




Kaynak: Bültenler / Güncel

Başkale Twitter Bengü Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title