Haberler

Sorgun Belediyespor Transfer Çalışmalarına Hız Verdi

Yozgat’ı Bölgesel Amatör Liginde 4 sezondur başarıyla temsil eden Sorgun Belediyespor yönetimi yeni sezon için iç transfer çalışmalarını hız verdi.

Yozgat'ı Bölgesel Amatör Liginde 4 sezondur başarıyla temsil eden Sorgun Belediyespor yönetimi yeni sezon için iç transfer çalışmalarını hız verdi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek Başkanlığında toplanan Sorgun Belediyespor Yönetimi iç transfer çalışmalarına hız vererek Serdar, Selim ve Serhat Göçen ile anlaşmaya vardı.

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, Sorgun'un gücünü geçtiğimiz sezon herkesin gördüğünü belirterek, "Kamuoyunda Sorgun Belediyespor'un orta ayarda bir takım kuracağı yönündeki bir takım söylemler doğruyu yansıtmamaktadır. Sorgun 4 sezondur Yozgat'ın başarıyla temsil etmektedir. Geçtiğimiz sezon Sorgun'un başarısını bütün futbol camiası gördü. Biz her zaman güçlü olmanın yanındayız. Önümüzdeki sezon için iç transfer görüşmelerimize başladık. Şuanda Serdar, Selim ve Serhat Göçen'le anlaşma sağladık. İç transferdeki görüşmelerimiz devam edecek. Tecrübeli oyuncularımızın yanına çok koşan genç yetenekli oyuncuları da katarak mütevazi bir takım oluşturmak istiyoruz. Amacımız Sorgun Belediyespor'u hak ettiği yere taşımaktır. Ayrıca Teknik Direktör arayışımız devam ediyor. Görüştüğümüz birkaç Teknik Direktörümüz var. İnşallah yakın bir zamanda hocamızla da anlaşma sağlayacağız" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyespor Ahmet Şimşek Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title