Haberler

Sokak Çalgıcıları İlgi Odağı Oldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri Emre Turan, Ahmet Safa Kaptanoğlu ve Oğuzhan Küçük, sokak çalgıcılıgı yaparak sanatlarını icra ediyor.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri 21 yaşındaki Emre Turan, 19 yaşındaki Ahmet Safa Kaptanoğlu ve 22 yaşındaki Oğuzhan Küçük, sokak çalgıcılıgı yaparak hem sanatlarını icra ediyor hem de okul harçlıklarını çıkarıyorlar.

Samsun'da havaların ısınmasıyla birlikte sokak çalgıcıları da boy göstermeye başladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksek Okulu Elektrik ve Enerji Teknolojileri Bölümü ikinci sınıf öğrencileri Emre Turan ve Oğuzhan Küçük ile Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ahmet Safa Kaptanoğlu, İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde kaldırım üzerinde çalıp söyledikleri Karadeniz türküleriyle vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Kemençe, gitar ve darbuka ile çaldıkları şarkılarla dinleyenleri kendilerine hayran bırakan üç kişilip ekip, bu şekilde okul harçlıklarını da çıkarıyor.

Emre Turan, "Üçümüz de müzikle küçük yaşlarda uğraşmaya başladık. Daha sonra okulda tanışarak arkadaş olduk. Halen adını koymadığımız bu grubu oluşturduk. Okulun dışındaki vakitlerimizi özellikle de hafta sonlarında havanın durumuna bağlı olarak sokak çalgıcılığı yapıyoruz. Gösteriler ilgiden memnunuz. Hem okuyor, hem sanatımızı icra ediyor hem de vatandaşların verdiği bahşişlerle okul harçlığımızı çıkartıyoruz" dedi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşilyurt Demir Çelik İlkadım Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title