Haberler

Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Yasemin Yılmaz kaç yaşında, nereli? Yasemin Yılmaz kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Yasemin Yılmaz, Doya Doya Moda isimli yarışma programının jüri üyeleri arasında yer alıyor. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Sık sık hayatı merak edilen kişiler arasında yer alıyor. Peki, Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Yasemin Yılmaz kaç yaşında, nereli? Yasemin Yılmaz kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi olan Yasemin Yılmaz 27 yaşında. Hayatı merak edilen Yasemin Yılmaz araştırılıyor. Peki, Birçok defileye katılan Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Yasemin Yılmaz kaç yaşında, nereli? Yasemin Yılmaz kaç yaşında, nereli?

YASEMİN YILMAZ KİMDİR?

Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi olan Yasemin Yılmaz 27 yaşında. Hem Türkiye hem de dünyada birçok defileye katıldı ve önemli isimlerle çalıştı. Tasarımlarıyla da adından söz ettirmeyi başardı. 2020 yılında yılın en iyi çıkış yapan moda tasarımcısı ödülünü aldı. Fashion Weeks'te koleksiyonları çok konuşuldu. İlk defilesiyle Oligark'ı salladı.

Yasemin Yılmaz'ın tasarımlarını taşıyan ünlü isimler arasında Gülşen de bulunuyor. Son olarak FashionTV'nin 25. yıl kutlamalarında görücüye çıkan kıyafetleriyle göz kamaştırdı. Güzel jüri üyesinin Bybabgal adında bir markası bulunuyor.

YASEMİN YILMAZ INSTAGRAM HESABI

Yasemin Yılmaz Instagram hesabı "babgal" 140 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz kimdir? Yasemin Yılmaz kaç yaşında, nereli? Yasemin Yılmaz biyografisi nedir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yasemin Yılmaz Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title