Haberler

TRON coin nedir? TRON (TRX) Coin yorum ve grafiği! TRON coin geleceği hakkında detaylar...

Güncelleme:

TRON coin nedir? Sorusu ve TRON (TRX) Coin yorum ve grafiği merak ediliyor. TRON coin, blockchain teknolojisini merkez alan bir işletim sistemini temsil ediyor. TRON coin anlık olarak yükseliyor ve düşüyor. TRON coin geleceği hakkında detaylar...

TRON COİN NEDİR?

TRON coin, 2017'de Justin Sun tarafından Singapur merkezli, kâr amacı gütmeyen Tron Vakfı aracılığıyla kuruldu. Tron Foundation'ın 2017'deki ilk kripto para arzı (ICO) 100 milyar TRX yarattı ve toplam 70 milyon dolar topladı.

TRON Protokolü, blockchain teknolojisini merkez alan bir işletim sistemini temsil ediyor. Bu sistemde geliştiriciler, akıllı sözleşmeler ve merkeziyetsiz uygulamalar (DApps) yaratabiliyor, özgürce yayınlayabiliyor, veri ve diğer içerikleri depolayabiliyor. TRON Vakfına göre bu ağı çevreleyen ekosistem, üst düzey ölçeklendirilebilirlik ve yüksek verimliliğe sahip hesaplama gücü sayesinde tutarlı güvenilirlikte ve yüksek hızda işlem doğrulama üzerine uzmanlaşıyor.

TRON, ilk olarak Ethereum tabanlı bir token olarak yaratıldı. Ancak 2018'de kendi ağına geçti. ERC20 TRX tokeni sahipleri, bu tokenleri TRON ağındaki TRX dijital para birimi ile takas etti. Bunun ardından Ethereum tabanlı tokenler yok edildi. TRON'un kurucusu Justin Sun, sosyal medyayı aktif kullanmasıyla biliniyor. Aynı zamanda BitTorrent'in CEO'su olan Sun, 2020'de Steem'i satın aldı.

TRON Madenciliği Nasıl Yapılır?

TRON, Bitcoin'in iş ispatı (PoW) sistemi yerine yetkilendirilmiş bir pay ispatı (PoS) sistemini temel alıyor. Bu sistemde döngü halinde olan 27 "süper temsilci", blockchain üzerindeki işlemleri doğruluyor. Süper temsilciler, her altı saatte bir seçiliyor. Blockchain'deki bloklar her üç saniyede bir üretiliyor ve süper temsilciler blok başına 32 TRX blok ödülü alıyor. Siz de bir şahit düğümü (blok önerir ve protokol kararlarında oy kullanır), bir tam düğüm (işlemleri ve blokları yayınlar) veya bir Solidity düğümü (tam düğümlerden blokları senkronize eder, API sağlar) çalıştırarak TRON blockchain'inde görev alabilirsiniz.

Kullanıcılar, stake edilen TRX miktarına eşit bir kaynak olan "Tron Power" kullanarak TRON ağındaki staking'e katılabiliyor.

TRON Nasıl Satın Alınır?

TRON cüzdanından veya bu kripto para birimini destekleyen herhangi bir kripto borsasından TRX satın alabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor 2024 All Star'da 2. gitme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? 6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title