Haberler

Müge Anlı Yasemin Salman bulundu mu? Müge Anlı Yasemin Salman olayı ne? Müge Anlı Nurettin Aslan yakalandı mı?

Haftaiçi her gün Atv ekranlarında seyirci ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündüz kuşağının en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Tüm sezon boyunca kaybolan kişileri bularak, faili meçhul cinayetleri açığa çıkartarak ve daha birçok olayın arka yüzünü ortaya çıkaran Müge Anlı yeni sezonda da belirsizlikleri çözüyor. Peki, Müge Anlı Yasemin Salman bulundu mu? Müge Anlı Yasemin Salman olayı ne? Müge Anlı Nurettin Aslan yakalandı mı?

Atv ekranının en çok izlenen ve sıkı sıkıya takip edilen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te her gün birbirinden ilginç, esrarengiz olaylar yaşanıyor. Yaşanan olayların sır perdesini ise Müge Anlı kaldırıyor. Hafta içi her gün saat 10:00'da izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te üzerinde durulan konular bir diğer yandan da gündem oluyor. Seyircilerin sıkı sıkıya takip ettiği, merak edip araştırdığı konular arasında şimdi ise Yasemin Salman olayı var. Müge Anlı Yasemin Salman bulundu mu?Müge Anlı Yasemin Salman olayı ne? Müge Anlı Nurettin Aslan kimdir? Müge Anlı Nurettin Aslan yakalandı mı?

MÜGE ANLI YASEMİN SALMAN BULUNDU MU?

19 Eylül tarihinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündem olan Yasemin Salman olayı çözüme kavuştu. 15 Yaşındaki Yasemin Salman'ı kaçıran 48 yaşındaki Nurettin Aslan yakalandı. Emniyet güçleri ve Müge Anlı ekibi sayesinde yakalanan Nurettin Aslan, Yasemin Salman'ı kaçırma iddialarını reddetse de Müge Anlı ekibi olayı çözdü. Nurettin Aslan'ın yakalanmasının ardından ise 15 Yaşındaki Yasemin Salman bulundu.

MÜGE ANLI YASEMİN SALMAN OLAYI NE?

15 yaşında olan Yasemin Salman'ı 48 yaşındaki servis şoförü Nurettin Aslan kaçırmıştı. Yasemin Salman'ın annesi ise kızının bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. 15 yaşındaki Yasemin'i kaçırma iddialarını inkar eden Nurettin Aslan 19 Eylül tarihinde Müge Anlı ile Tatlı Sert'e canlı olarak katıldı.

Müge Anlı Yasemin Salman bulundu mu? Müge Anlı Yasemin Salman olayı ne? Müge Anlı Nurettin Aslan yakalandı mı?

MÜGE ANLI NURETTİN ASLAN YAKALANDI MI?

15 yaşındaki Yasemin Salman'ı kaçıran Nurettin Aslan 19 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı olarak telefon bağlantısı gerçekleştirmişti. Müge Anlı Nurettin Aslan'a sorularak sorarak zaman kazanırken, emniyet güçleri Nurettin Aslan'ın bulunduğu konuma giderek yakaladı.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Müge Anlı Atv Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title