Haberler

Masterchef Batuhan kimdir, hangi sene yarıştı? Masterchef 2023 Batuhan Bayır kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, instagram hesabı ne?

Güncelleme:

Masterchef 2023 yeni sezon yarışmacıları kimler olacak merak edildi. Yeni sezon Masterchef All Star yapılacak, eski yarışmacılar yer alacak. Masterchef All Star'da yer alan isimlerden birisi de Batuhan Bayır oldu. Peki, Masterchef Batuhan Bayır kimdir, hangi sene yarıştı? Masterchef 2023 Batuhan Bayır kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Masterchef 2023 bugünkü ilk bölümüyle başlayacak. İzleyiciler yeni sezon yarışmacılarını merak etti. Yeni sezona katılacak isimlerden birisi de Batuhan Bayır oldu. Peki, Masterchef Batuhan Bayır kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, hangi yıl yarıştı? Masterchef Batuhan Bayır hangi sene yarıştı ve kaçıncı oldu? Masterchef Batuhan Bayır All Star kadrosuna dahil oldu mu? Masterchef Batuhan Bayır kadroya girdi mi? İşte bilgiler...

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR KİMDİR?

Masterchef 2019'da yarışan ve Masterchef 2023 All Star'da ana kadroya girmek için yarışan genç ve yetenekli yarışmacı Batuhan Bayır 26 yaşındadır. 1997 doğumlu Batuhan Bayır, aslen Mersinli'dir. Eğitimine ilk olarak Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciği bölümünde başlayan Bayır daha sonra İStanbul'da çeşitli eğitimler alarak aşçılığa başlamıştır. Şimdilerde Youtube kanalında yaptığı paylaşımlar ve yemekleriyle adından sıkça bahsettiriyor. Genç yaşında aşçılığa başlayan Masterchef Batuhan, çok sayıda restoranda çok sayıda iyi şefle çalışmıştır.2015yılında "Le Cordon Bleu" İstanbul'da "Diplome de Cuisin" eğitimini tamamlayan Batuhan Bayır, daha sonra İzmir Alaçatı'da Atelier-Kemal Demirasal'da 6 ay çalışmış ve İstanbul'a, Alancha Restaurant'a geçiş yapmıştır. Şimdilerde de Alancha Restaurant'ta şeflik yapmaktadır.Genç yaşında kariyerine çokça başarı sığdıran Batuhan Bayır, MasterChef'te de başarısını göstermiştir.

Batuhan Bayır, Masterchef'ten sonra da yemeklerini ve eğlenceli içeriklerini Youtube ve Instagram sayfalarını göstermeye devam etmiştir. Sosyal medya hesaplarını kendi adıyla kullanan Batuhan Bayır'ın kullanıcı adını "batuhanbayiir" olarak bulabilirsiniz.

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR HANGİ YIL YARIŞTI?

Masterchef Batuhan Bayır 2019 sezonunda yarışmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

MasterChef Star Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title