Haberler

Katie Price kimdir? Katie Price hayatı? Katie Price kaç yaşında? Katie Price nereli?

Güncelleme:

Katie Price kimdir? Katie Price hayatı? Katie Price kaç yaşında? İngiliz gündeminden düşmeyen Katie Price mankenlik ve modellik mi yapıyor?

İngiliz televizyonlarının aranan ismi Katie Price kimdir? Katie Price hayatı? Katie Price kaç yaşında? Mankenlik ve modellik yapan güzel modelin hayatı nedir?

KATİE PRİCE KİMDİR?

22 Mayıs 1978 tarihinde İngiltere'nin Brighton kentinde doğan Katie Price'ın tam adı Katrina Amy Alexandra Alexis Infield'tır. Uzun süre 'Jordan' lakabıyla anılan Price, modellik ve şarkıcılık yapmaktadır.

Henüz 4 yaşındayken babasının evi terk etmesi onda kalıcı etkiler bırakmıştır. Annesinin evlenmesinden sonra üvey babasını kabullenmeyerek 18 yaşında evi terk etmiştir. O dönem 'Sun' gazetesi üstsüz modeller aramaktaydı ve Katie Price, gazeteye üstsüz pozlar vermiştir. Bu sayede ünlü olan Price, ünlüler camiasında görülmeye başlanmıştır.

KATİE PRİCE HAYATI

Ünlü İngiliz şarkıcı Dane Bowers ile yaşadığı beraberlik popülerliğini artırmıştır. Ayrıldıktan sonra ortaya çıkan skandal kaset, Katie Price'ın ününe ün katmaya devam etmiştir. Bowers'tan hamile kalıp çocuğunu aldırmıştır.

2002 yılında Manchester United'ta oynayan dünyaca ünlü futbolcu Dwight Yorke'tan de hamile kalmıştır. Yorke'tan ayrılmasına rağmen çocuğunu doğuran Katie'nin İlk çocuğu Harvey, görme engelli doğmuştur. Daha sonra 4 doğum daha yapan Katie Price şu anda 5 çocuk annesidir.

Üç evlilik yaşayan model, 2005-2009 arasında Peter Andre ile, 2010-2012 arası Alex Reid ile, 2013'te birkaç aylığına ise Kieran Hayler ile evli kalmıştır. Modellik, mankenlik, şarkıcılık yapan Price 2005 yılında İngiltere adına Eurovision'da yarışmak için aday olmuştur. Big Brother'da (Biri Bizi Gözetliyor) da yarışan isim, televizyon dünyasının renkli kişiliklerinden sayılıyor.

2018 yılında yaşadığı stres sonucu kokain kullandığını itiraf eden Katie Price, tedavi olduğunu açıklamıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Katie Price Gündem Güncel Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Mehmed Ali Kağıtçı kimdir? Mehmed Ali Kağıtçı kaç yaşında, nereli? Mehmed Ali Kağıtçı hayatı ve biyografisi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500

Yorumlar (3)

yasemin:

sanmıyorum estetiksiz kendini bile tanıyabileceğini lgkfdgk

0
0
yanıtYanıtla
gizem:

estetiksiz fotoğrafları var mıı

0
0
yanıtYanıtla
füsun:

ne paralar kazanıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title