Haberler

Kanun Hükmü belgeseli konusu ne, oyuncuları kimler? Kanun Hükmü belgeseli yönetmeni kim? Kanun Hükmü festivalden çekildi mi?

Güncelleme:

Kanun Hükmü belgeselinin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda kimin oturduğu ise izleyicilerin en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Peki, Kanun Hükmü belgeseli konusu ne, oyuncuları kimler? Kanun Hükmü belgeseli yönetmeni kim? Kanun Hükmü festivalden çekildi mi? İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kanun Hükmü belgeselini yayınlama kararı aldığı için Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildi. Bakanlığın kararının ardından Kanun Hükmü belgeselinin konusu merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Kanun Hükmü belgeseli oyuncuları ve yönetmeni araştırılmaktadır. Peki, Kanun Hükmü belgeseli konusu ne, oyuncuları kimler? Kanun Hükmü belgeseli yönetmeni kim? Kanun Hükmü festivalden çekildi mi? Detaylar haberimizde...

KANUN HÜKMÜ BELGESELİ KONUSU NE?

Kanun Hükmü belgeseli, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden el çektirilen Doktor Yasemin Demirci ile Öğretmen Engin Karataş isimli karakterlerin hayatını anlatıyor. Nejla Demirci'nin yönettiği belgeselde Yasemin Demirci ve Engin Karataş yer alıyor.

KANUN HÜKMÜ BELGESELİ YÖNETMENİ KİM, OYUNCULARI KİMLER?

Nejla Demirci'nin yönettiği belgeselde Yasemin Demirci ve Engin Karataş yer alıyor.

Kanun Hükmü belgeseli konusu ne, oyuncuları kimler? Kanun Hükmü belgeseli yönetmeni kim?Kanun Hükmü belgeseli

BAKANLIK FESTİVALDEN ÇEKİLDİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, belgesel kategorisinde yer alan Kanun Hükmü belgeselini yayınlama kararı aldığı için Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildi.

"FESTİVALDE TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPILMASI ÜZÜCÜDÜR"

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Türk sinemasının alanındaki en önemli etkinliklerinden biri olan ve 60'ıncısının düzenlenme süreci devam eden Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, belgesel yarışması bölümünde "Kanun Hükmü" adlı belgesel yer almaktadır. Böylesi önemli bir festivalde, sanatın gücü kullanılarak mağduriyet algısı üzerinden FETÖ terör örgütü propagandası yapılmasına vesile olunması son derece üzücüdür. Bakanlığımız, Aziz milletimizin 15 Temmuz'da verdiği destansı mücadelesinin itibarsızlaştırılması, sanatın provokasyon unsuru olarak kullanılması çabasının bir parçası olmayacaktır. Bu sebeple Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekilmiş bulunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kanun Hükmü belgeseli konusu ne, oyuncuları kimler? Kanun Hükmü belgeseli yönetmeni kim?

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Yönetmen Gündem Yaşam Kültür Sanat Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title