Haberler

Fenerbahçe Transfer Haberleri 2022: Fenerbahçe'nin transfer listesinde hangi isimler var?

Fenerbahçe transfer listesi yavaş yavaş oluşmaya başlıyor. İsmail Kartal'ın geçici teknik direktörlüğünde büyük çıkış yakalayan Fenerbahçe, yeni sezonda dünyaca ünlü hoca Jorge Jesus'u takımın başına getirmeyi planlıyor. Henüz sarı-lacivertlilerle resmi sözleşme imzalamayan Portekizli hocanın, yönetimden istediği futbolcular ve Fenerbahçe transfer listesi yavaş yavaş olmaya başlıyor. İşte Fenerbahçe transfer haberleri haberimizde...

Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Fenerbahçe'nin transfer listesi de netleşmeye başladı. İsmail Kartal'ın geçici teknik direktörlüğünde büyük çıkış yakalayan Fenerbahçe, yeni sezonda dünyaca ünlü hoca Jorge Jesus'u takımın başına getirmeyi planlıyor. Henüz sarı-lacivertlilerle resmi sözleşme imzalamayan Portekizli hocanın, yönetimden istediği futbolcular ve Fenerbahçe transfer listesi yavaş yavaş olmaya başlıyor. İşte Fenerbahçe transfer haberleri haberimizde...

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Atletico Madrid, Luis Suarez'in takımdan ayrılacağını duyurdu. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü golcüye teklif yapması beklenirken, Uruguaylı futbolcuya yeni sezon sarı-lacivertli formayı giydirmek için tüm şartlar zorlanacak.

SUAREZ FENERBAHÇE'YE GELECEK Mİ?

Atletico Madrid'de 2 sezondur forma giyen 35 yaşındaki Luis Suarez, pazar günü oynanacak Sevilla maçında son kez Metropolitano Stadı'na çıkarak taraftarına veda edecek. Sevilla maçından önce Suarez'e veda düzenleyeceği belirtildi. Ayrıca İspanyol ekibinin daha önce Radamel Falcao'ya da verilen özel bir plaketi, düzenlenecek törenle Suarez'e takdim edeceği belirtildi.

FENERBAHÇE GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan futbolcu için sarı-lacivertlilerin tüm şartları zorlaması bekleniyor. Dünyaca ünlü golcü için Fenerbahçe'nin 2 yıllık bir sözleşme teklif etmesi bekleniyor.

SUAREZ KİMDİR?

Luis Alberto Suárez Díaz, santrfor mevkisinde oynayan Uruguaylı millî futbolcudur. La Liga takımlarından Atlético Madrid'de forma giymektedir.

İLK HEDEF SAMUEL LINO

Fanatik'te yer alan habere göre, Portekiz basınında yer alan transfer dedikoduları köşelerinde Fenerbahçe ile ilgili birçok iddia yer alıyor. Bunlardan en dikkat çekeni Samuel Lino. Gil Vicente forması giyen Brezilyalı oyuncu, bu sezon Portekiz Ligi'ne damga vuran isimlerden biri oldu. Jorge Jesus'un analiz ekibinin 22 yaşındaki yıldızı yakından takip ettiği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'ye resmen imzayı attıktan sonra yönetimden Lino'yu isteyeceği öne sürüldü.

Fenerbahçe Transfer Haberleri 2022: Jorge Jesus, isim verdi! Fenerbahçe, Portekiz'i sallayan futbolcu için düğmeye bastı!

BU SEZON ŞOV YAPTI

Kanatlarda ve forvette görev yapan Sambacı, bu sezon 37 resmi maçta 14 gol atıp, 5 de asist yaptı. 22 yaşındaki oyuncu, Fran Navarro ve Pedrinho ile birlikte Gil Vicente'nin ligi 5. sırada bitirmeyi garantilemesinde büyük pay sahibi oldu.

Fenerbahçe Transfer Haberleri 2022: Jorge Jesus, isim verdi! Fenerbahçe, Portekiz'i sallayan futbolcu için düğmeye bastı!

JESUS BİZZAT DEVREYE GİRECEK

Portekiz ekibinin Samuel Lino için 5 milyon euro talep etmesi bekleniyor. Transferi kolaylaştırmak için Jesus'un bizzat devreye girebileceği belirtildi. Fenerbahçe, son dönemde Szalai, Kim, Crespo, Osayi- Samuel gibi oyuncuları düşük maliyetle transfer edip piyasa değerlerini katlamayı başardı. Lino da Sarı-Lacivertli yönetimin bu stratejisine fazlasıyla uyabilecek bir oyuncu.

SAMEL LİNO KİMDİR?

Samuel Dias Lino, Primeira Liga'da kulüp kanat oyuncusu için orta saha oyuncusu olarak oynayan Brezilyalı profesyonel bir futbolcudur.

---

Fenerbahçe transfer haberleri için spor sayfasını takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe transfer haberleri ve Fenerbahçe transfer listesi 2022 transfer gelişmeleri haberler.com'da.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title