Haberler

Faruk Erdem kimdir? Faruk Erdem meslek hayatı..

Güncelleme:

"Faruk Erdem kimdir?" sorusu gündemi meşgul etmekte. Faruk Erdem'in kim olduğu ve meslek hayatı merak konusu oldu. Faruk Erdem kimdir? Faruk Erdem meslek hayatı..

Birçok yerde kaymakamlık yapan şu anda Mucur Kaymakamlığı görevini üstlenen Erdem, aktif görev sürecinde pek çok başarılı projeler içerisinde yer almıştır. Mucur Kaymakamı Faruk Erdem gündemin merak edilen kişileri arasında yer alıyor. Faruk Erdem kimdir? Faruk Erdem meslek hayatı ile ilgili detaylar..

FARUK ERDEM KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Faruk Erdem, 1983 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan Erdem, 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Erdem, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

95. Dönem Kaymakamlık Kursu'nu üstün başarılı derece ile bitirerek Hemşin Kaymakamlığı, Arpaçay Kaymakamlığı, Reşadiye Kaymakamlığı ve İspir Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Erdem, 13/07/2020 tarih ve 2020/362 sayılı müşterek kararname ile Mucur Kaymakamlığına atanmıştır.

FARUK ERDEM MESLEK HAYATI

2007 yılında kazandığı İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı sonrası Niğde Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Kaymakam Refikliği görevi ile Gökçeada ilçesive Çanakkale ilinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş görevlerinde bulundu. Akabinde 8 ay süreyle Ulukışla Kaymakam vekili olarak çalışan Faruk Erdem, yabancı dil eğitimi almak ve yönetimsel araştırmalar yapmak üzere 1 yıl süreyle İngiltere'de Essex Üniversitesi'nde çalışmalarda bulundu. Ayrıca bu süre zarfında Türkiye'nin Avrupa Birliği çalışmalarını yerinde takip etmek maksadıyla Brüksel ve Strazburg'ta incelemelerde bulunan Erdem, Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Faruk Erdem Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title