Haberler

Hayatını kaybeden fenomen Caner Çalışır kimdir?

Güncelleme:

Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşlarından olan Caner Çalışır, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vine adlı sosyal platformda adını duyuran Caner Çalışır, kimdir? Peki, Caner Çalışır'ın hastalığı neydi?

Çektiği eğlenceli videolarla ve "Ablan star bebeğim" sözlüyle tanınan 31 yaşındaki Caner Çalışır, bugün sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Instagram'ın fenomen isimlerinden Caner Çalışır, O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde boy gösterdi. Son dönemin eğlenceli programlarından Benimle Söyle'de jüri üyeliği yaptı ve aynı zamanda yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz gibi DJ'dir. İşte, Caner Çalışır biyografisi...

CANER ÇALIŞIR KİMDİR?

Çalışır, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Berna Arıcı ile çektiği "Berna saçında kene var topla topla gene var" videosuyla popüler hale geldi ve ardından "Ablan Star Bebeğim" sözleriyle de ününe ün katarak devam etti. Caner Çalışır, Radyo elevizyon bölümünden mezun oldu. Vine'daki videolarıyla bilinse de Hakan Kakız ile TV ve sosyal medya dünyasına adım attı.

Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır kaç yaşında, nereli?

O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol alan Çalışır, komedyen Okan Bayülgen ile de çalışmalar yürüttü. Diğer yandan fenomen isim DJ olarak çalışıyordu. Caner Çalışır, Kanal D'nin başarılı çalışmalarından Benimle Söyle adlı yarışma programında jüri üyeliği yaptı. Radyo programlarına da katılarak adından söz ettirmeye devam eden Caner, Kerimcan Durmaz ile olan videoları ile Instagram'da bir milyon takipçiye ulaştı.

Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır kaç yaşında, nereli?

Sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır, 2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir süre hastanede tedavi görmüştü ve 10 Haziran 2020 tarihinde de kalp krizinden ötürü yaşamını yitirdi.

Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır kaç yaşında, nereli?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kerimcan Durmaz Kiraz Mevsimi O Hayat Benim Instagram Haberler

500

Yorumlar (35)

Yeşim Sal:

Allah rahmet eylesin, keşke çektiği videolarla çocuklara siz de eşcinsel olun mesajları vermeseydin, bu gibi insanlar yüzünden gençler bozuldu, erkek makyaj yapar mı? Bütün youtuberları devlet denetlemeli, içlerinde çizgifilm kahramanlarının sonları ne oldu diye videolar var, orada onlar eşcinsel oldu siz de olun diyorlar. Madem tercihin bu milleti neden zehirliyorsun! Hakkımı helal etmiyorum.

35
5
yanıtYanıtla
nnn:

haklısın gardaş. . . darısı onun gibilerin başına. . .

yanıt8
yanıt2
vatandaş rıza:

toplum ve aile yapısı bozulmaya başladı birde bunlara destek olan var bazı siyasilerde. . . . . . . . erkek erkeğe kadın kadına çüüüş ulan noooluyoruz bööle ahlak maneviyat bitti herşey bitti. . . . . . bi de kalkmış bu tiplere mekanın cennet olsun diyecek kadar dinden habersiz klavye salayıcıları var . . . hadi ordan

26
4
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

DİNDEN BAHSEDENE BAK SEN SAkın ölenlerin ardından ve hakkında kötü şeyler konuşmayınız. Çünkü ölen biri hakkında kötü şeyler konuşmak diriyi rahatsız eder; yaşayanları üzer; ölüye de konuşulan hiçbir şey ulaşmaz .

yanıt1
yanıt0
Züleyha öztürk:

Bu tür insanların İslam ahlakına uymayan davranışlarıyla gelecek nesillere örnek olmasını şiddetle kınıyorum

24
6
yanıtYanıtla
mehmet:

türk halkının aile yapısını bozan bu tür insanları ve yasadıkları hayatları, bu toplum asla kabul etmeyecektır ve bunların amacına ulaşmasına asla izin vermeyecektir. .

23
7
yanıtYanıtla
ozi:

çok üzgünüm, insanların tercihleri yaşam tarzı beni ilgilendirmez ınstagram kullanmamın tek nedeniydi pozitif enerjisi esprili tarzı çok çok üzgünüm, rahmet dilerim

7
21
yanıtYanıtla
Mustafa:

Rahmet dileyenleri görelim yok pardon ışıklar içinde nurlar içinde olmadı cennette köşkler verenleri görelim nerdesiniz ?Eğer buna rahmet dileyen varsa bilsinki iyi yolda değil bilsinki aklı ve imanı yoktur buna gelince Allah''''ın izniyle, Allah''''ın vadettiği ve yaşantısıyla kendisininde inkar ettiği herşeyi şuan yaşıyor kabri ateşle dolsun mekanı cehennem olsun İnşAllah.

14
12
yanıtYanıtla
Paraköz:

Senin cennetlik olduğun ne malum Allah affetsin denir kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğunu biz bilemeyiz doğru bir insan karşısındaki için kötü dileklerde bulunmaz Allah ıslah etsin Doğru yolu bulsun dersin bir insan için kalbinin kötülüğü sözlerine yansımış

yanıt9
yanıt3
paragöz:

paragöz . . . . . . . . . . . . cennet o kadarda ucuz değil hele hele bu tipleri cennete sokmazlar sevilmezler bu tiplere lanet var . . . islam dininin mensubu isen dinini öğren hükümlerini oku

yanıt4
yanıt1
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title