Haberler

Artvin Valisi kimdir? Artvin Valisi kim? Artvin Valisi Yılmaz Doruk kim, hangi partiden?

Güncelleme:

Son günlerde gündemde yer alan Artvin Valisi'nin kim olduğu merak ediliyor. Vatandaşların merak ettikleri arasında ise Artvin Valisi kimdir? Artvin Valisi kim? Artvin Valisi Yılmaz Doruk kim, hangi partiden? soruları yer aldı. Peki, Artvin Valisi kimdir? Artvin Valisi kim? Artvin Valisi Yılmaz Doruk kim, hangi partiden?

Artvin Valisi kimdir, hangi partiden? sorusu gündemde yerini aldı. Son zamanlarda sıklıkla aratılan sorular arasında yer alan Artvin Valisi kimdir? Artvin Valisi kim? Artvin Valisi Yılmaz Doruk kim, hangi partiden? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. Detaylar haberimizde.

ARTVİN VALİSİ KİM?

Artvin Valisi Yılmaz Doruk'tur.

ARTVİN VALİSİ YILMAZ DORUK KİMDİR?

01.01.1968 tarihinde Gümüşhane Şiran İlçesinde doğdu. İlkokul öğrenimini İstanbul, ortaokul ve lise öğrenimini Kocaeli'nde tamamladı.

1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Yılmaz DORUK, 1994-1997 yılları arasında özel sektörde çalıştı. İngiltere'de dil ve meslek eğitimi gördü. Yüksek Lisans Eğitimini 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi Ana Bilim Dalı Başkanlığında tamamladı. Yılmaz DORUK evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mesleki Kariyeri

1997-2000 yılları arasında Balıkesir Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak görev yaptıktan sonra sırasıyla;

2000-2001 yılları arasında Bursa Büyükorhan Kaymakamı,

2001-2003 yılları arasında Van Bahçesaray Kaymakamı,

2003-2006 yılları arasında Sivas Kangal Kaymakamı,

2006-2008 yılları arasında Sakarya Söğütlü Kaymakamı,

2008-2010 yılları arasında İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü,

2010-2014 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı ve Bakan Yardımcılığı Özel Kalemi,

2014-2017 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanı,

2018 yılında Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Kurucu Genel Müdür olarak görev yaptı.

27.10.2018 tarihli Resmi Gazetede Yayımlanan 26.10.2018 tarihli ve 2018/202 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Artvin Valisi olarak atanmıştır.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Yılmaz Doruk Artvin Gündem Yaşam Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Bakmadan Geçme

Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç TL oldu? 22 Mayıs Döviz Kuru! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128250 Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? İrlanda, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Norveç, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin'i tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti! Olay ne, nerede oldu? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeği doğdu mu? 22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title