Haberler

14 Eylül Balık dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

Güncelleme:

Astrolog Aysun Köşker Koç sizler için Balık dolunayını yorumladı.14 Eylül Cumartesi günü sabahında gerçekleşecek olan Balık dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak?

Astrolog Aysun Köşker Koç, 14 Eylül Cumartesi günü Türkiye saati ile 06.34'de gerçekleşecek Balık burcu dolunayı burçları üzerine nasıl etkileyecek sizler için yorumladı. Balık dolunayı, en çok hangi burçları etkilenecek? Hangi burçların üzerine etkisi olumlu olacak?

BALIK DOLUNAYI VE BURÇLARA ETKİSİ

Dolunaylarda her zaman; erkek ve dişi enerjilerin mücadelesi söz konusudur. Bu bizim duygu ve mantık çelişkisine düşmemize de sebebiyet verir. Dolunaydaki Başak burcu etkisinin yoğunluğuyla; olaylara daha mükemmeliyetçi, daha titiz ve akılcı yaklaşmak istesek de, diğer yandan duygularımız bizi biraz kurban psikolojisine, neden bunlar benim başıma geliyor psikolojisine çekmeye çalışabilir. Dolayısıyla da bir karmaşa yaşayabiliriz.

Dolunay anında yükselen de ise Terazi burcu var. Ancak 0 derecede olduğu için çok kendini gösteremese de; adalet ihtiyacı, olaylarda denge, uyum ve ahenk sağlamaya çalışabiliriz. Bu bizi olumlu etkileyecektir.

Ancak Güneş'in yerleşmiş olduğu Denebola sabit yıldızı nedeniyle; eleştirel bir yaklaşım, mükemmeliyetçilik, titiz ve çok mantıksal davranmak isteyebiliriz.

Haritanın 4. evinde Satürn, Plüto ve Güney Ay Düğümü birlikteliği nedeniyle; uzun süredir sorunlar yaşanan evlilikler bitebilir. Bu bitişler; sorumlulukların alınmaması veya iş hayatına ağırlık vererek, evin ihmal edilmesi nedeniyle olabilir.

DOLUNAYDAN EN ÇOK ETKİLENECEK BURÇLAR

Dolunaydan en çok etkilenecek burçlar ise; Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarının 2. on beş gününde doğanlar. İkinci dereceden etki alacaklar ise; Terazi ve Koç burçlarının ilk on gününde doğanlar olacak.

Bu dolunayda yay burçları hem duygusal, hem de mantıki konularda olayları abartma meylinde olabilirler. Orta yolu bulmaya çalışmada ve dikkatli olmalarında fayda var.

Devam eden toprak üçgeni nedeniyle; özellikle Başak, Boğa ve Oğlak burçlarının 2. on beş gününde doğanlar; kendilerini adadıkları, sorumluluk aldıkları, taşın altına ellerini koydukları tüm konularda kalıcı başarılar elde edebilirler.

Bu dolunayda genel anlamda; geçmişte yaptığımız iyilik veya yanlışların karşılığını alacağız. Herkese güzellikler getirmesi dileğimle. Sevgiyle kalın.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Köşker Eylül Gündem Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (2)

AKÇA:

FAİZLERİ DÜŞÜRECEĞİNİZE ELEKTRİĞİ DOĞALGAZİ İNDİRİN TABİKİ HESABINIZA . . . . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
Vallah Benim Ballikta Burcumda Sorun Yog:

Sorun Olanlar Düsünsün

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title