Haberler

Sivas-Freni Boşalan Kamyon Apartmana Girdi

Sivas'ta Freni Boşalayan Kamyon Geri Geri Kaçınca Bir Apartmanın Giriş Katındaki Daireye Girdi. Dairenin Boş Olması Nedeni ile Ölen ya da Yaralanan Olmadı.

SİVAS'ta freni boşalayan kamyon geri geri kaçınca bir apartmanın giriş katındaki daireye girdi. Dairenin boş olması nedeni ile ölen ya da yaralanan olmadı.

Aydoğan Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzterinde bulunan 4 katlı okullar Apartmanı'nın yanındaki inşaata Mahmut hınız yönetimindeki 58 AN 246 plakalı kamyon kum getirdi. Kamyondan inen sürücü, kumu dökeceği yeri sormak istediği sırada freni boşalayan kamyon geri geri kaçarak, apartmana çarptı. İçindeki kumun da etkisi ile ağırlaşan kamyon apartman duvarının bir bölümünü yıkarak binaya hasar verdi. Kubilay Oumuş'a ait olduğu öğrenilen dairede kimsenin oturmadığı ve içinde sadece eşyalar bulunduğu belirlendi. Kamyon şoförü Mahmut Hınız kamyonun bir anda kaçtığını belirterek, "Yandaki inşaata kum getirmiştim. Dökeceğim yeri sormak için indim ve imdat frenini de çektim. Ancak birden kamyon hareketlendi ve binaya çarptı. Sanırım fren sisteminde bir arıza olabilir." dedi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından binaya giren kamyon, sürücüsü tarafından çıkarıldı. Dairenin bir duvarında ve pencere kısmında hasar oluştuğu gözlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title