Haberler

Sivas Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Sivas Belediyesi'nin Araç Filosuna 9 Adet Kazıcı Yükleyici İş Makinesi Daha Kattığı Bildirildi

Sivas Belediyesi'nin araç filosuna 9 adet kazıcı yükleyici iş makinesi daha kattığı bildirildi.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 'Sivas Belediyesi yeni aldığı iş makineleriyle araç filosunu güçlendirdi' denildi.

Sivas Belediyesi'nin, araç filosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında 9 adet kazıcı yükleyici iş makinesi aldığı kaydedildi. Belediyenin, 6 adet iş makinesini daha önümüzdeki günlerde Sivas'a getireceği ifade edildi.

Açıklamaya göre, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yeni alınan iş makinelerinin kente getirilmesinin ardından, Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte araçlarda incelemelerde bulundu.

Ürgüp, incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada, Sivas Belediyesi'nin yeni dönemde büyüyen ve gelişen Sivas'ın ihtiyaçlarını karşılamak için araç filosuna yaptığı takviyelerle hizmet kalitesini artırmayı hedeflediğini kaydetti.

Sivas Belediyesi'nin araç filosunu önümüzdeki günlerde de yapacağı takviyelerle güçlendirmeye devam edeceğini ifade eden Ürgüp, belediyenin ihtiyacı olan iş makinelerinin devreye girmesiyle birlikte, başta altyapı olmak üzere, yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarında, park-bahçe hizmetlerinde işçilik ve zamandan tasarruf sağlanacağını belirterek, şunları kaydetti:

'Daha önce iş makineleriyle yapılacak çalışmalar için 900 bin TL civarında para ödüyorduk. Şu anda bu araçların bize maliyeti 920 TL civarındadır. 4 adet yengeç yürüyüşlü beko, 3 adet küçük beko kazıyıcı yükleyici, 2 adet mini beko kazıyıcı yükleyici almış bulunmaktayız.'

Yeni gelecek iş makineleriyle birlikte araç parkı tamamlamış olacaklarını belirten Ürgüp, araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ürgüp, Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek törenle Sivas Belediyesi'nin 2010 yılı çalışma sezonunu açacağını bildirdi.

Açıklamada, Sivas Belediyesi'nin araç filosuna kattığı 9 iş makinesi ile satın alacağı 6 iş makinesi hakkında da detaylı bilgilere yer verildi.

(AHM-ZZ) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Bakmadan Geçme

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title