Haberler

Sivas 'Atm Arap Dünyası Seyahat Fuarında' Tanıtılacak

Sivas, 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenecek olan ‘ATM Arap Dünyası Seyahat Fuarında’ tanıtılacak.

Sivas, 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Centre'da düzenlenecek olan 'ATM Arap Dünyası Seyahat Fuarında' tanıtılacak.

Kentteki bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Kültür Turizm Müdürü Kadir Pürlü, ATM Arap Dünyası Seyahat Fuarının Kuzey Afrika ülkeleri arasında düzenlenen en büyük ve kapsamlı fuar olduğunu söyledi.

Pürlü,"Dubai World Trade Centre'da 4-7 Mayıs tarihlerinde 22'inci kez kapılarını tüm sektör temsilcileri ile ziyaretçilerine açacak olan bu fuarın bu yılki ana teması Aile Turizmi'dir. Ayrıca seyahat teknolojileri, iş turizmi, lüks turizm, ve termal turizm için özel salonlar ayrılmıştır. Söz konusu fuara müdürlüğümüz de katılacaktır. Bakanlığımızca açılan ana standın müdürlüğümüze tahsis edilen bölümünde Sivas standı açılacak. Burada ağırlıklı olarak UNESCO Dünya Kültürel Mirası listesinde yer alan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası, ilimizdeki Selçuklu eserleri, dünyaca meşhur Kangal Balıklı Kaplıcası, Sıcak Çermik, Yıldız Dağı, yerel lezzetlerimiz, doğa turizmi, ve ekoturizme yönelik değerlerimiz tanıtılacaktır." dedi.

Sivas stadında Arapça ve İngilizce olarak Sivas gezi rehberi, Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası broşürü ve kitapçığı, otel tanıtım broşürleri, Balıklı Kaplıca broşürü, Sivas tanıtım CD'si, Sivas Kalemi, kilim cüzdan, maket saz, kilim çanta ve bez çanta yer alacak. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuzey Afrika Divriği Dubai Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title