Haberler

Şırnak'ta Işid Bayrağıyla Eylem Yapıldığı İddiası

DBP İl Eş Başkanı Gülenç: "Silahlı ve maskeli bazı kişiler, halklarımızın ırzına ve namusuna göz diken IŞİD çetesinin bayrağını taşıyarak, provakatif bazı eylemlerde bulunmaktadır"

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şırnak İl Eş Başkanı Salih Gülenç, IŞİD bayrağı taşıyan bazı kişilerin, provokatif eylemlerde bulunduğunu iddia etti.

Gülenç, DBP İl Başkanlığı binasında yaptığı basın toplantısında, son zamanlarda bazı çevrelerin şehirde kirli oyunlar oynadığını ileri sürdü.

Şırnak'ta silahlı ve maskeli bazı kişilerin eylem yaptığını savunan Gülenç, "Halklarımızın ırzına ve namusuna göz diken IŞİD çetesinin bayrağını taşıyarak provokatif bazı eylemlerde bulunmaktadır" dedi.

Provokasyonlara karşı duyarlı olma çağrısında bulunan Gülenç, şöyle konuştu:

"Bu tür karanlık çevreler bulanık suda balık avlama çabasındadırlar. Biz DBP yönetimi olarak halkımızda büyük öfke uyandıran bu tarz provokasyonlara son verilmesi bu çetelerle ilişkili oldukları iddiasıyla lekeli çevrelerin konuya ilişkin derhal bir açıklama yapması gerekliliğini vurguluyoruz. Halkımıza da bu tarz provokasyonlara karşı duyarlı olma çağrısında bulunuyoruz." - Şırnak

Kaynak: AA / Politika

Şırnak Işid Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

abdullah hu:

hepinizin kafasını keseceğiz. pis kafirler. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title