Haberler

Şırnak'ta Çatışma: 3 Şehit

Şırnak'ta çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ve 1 er, 1 köy korucusu şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Şırnak'ta bir grup terörist tarafından açılan ateş sonucunda bir Piyade Uzman Çavuş ve bir Geçici Köy Korucusu şehit olmuş, 3 askeri personel yaralanmıştı. Hastaneye sevk edilen yaralı askerlerden biri hayatını kaybetti. Şırnak'ta bugün 3 şehit verilmiş oldu.

Genelkurmay'ın internet sitesinden yapılan duyuruda, Şırnak'ın Merkez İlçesi dağlık arazi kesiminde, bugün saat 05.45'te bir grup terörist tarafından açılan ateş sonucunda, 1 Piyade Uzman Çavuş ve 1 Geçici Köy Korucusu (GKK) şehit olduğu, olayda, üç askeri personelin de yaralandığıı ve yaralı personelin hastaneye sevk edilerek tedavi altına alına alındığı belirtilerek, "Olayda yaralandığı bildirilen üç askeri personelden birisi, yapılan tüm müdahalelere rağmen, bugün öğle saatlerinde kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi (ANKA)

(HMD/ORH)Şırnak'ın Uludere ilçesinde de 27 Mayıs gecesi terörist saldırı sonucu Uzman Çavuş Adem Erboyacı (23) şehit olmuş, 1 uzman çavuş ile 2 uzman onbaşı yaralanmıştı. Siirt'in Pervari ilçesinde ise dün gerçekleşen saldırıda jandarma er Bahtiyar Yalınca (21) şehit olmuş, 1 er yaralanmıştı.

TACİZ ATEŞİNDE 3 ER YARALI

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde terör örgütü PKK tarafından taciz ateşi sonucu 3 askerin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Hakkari'nin Çukurca ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince icra edilen faaliyet esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu 3 asker yaralandı. Yaralı askerler tedavi altına alındı. (ANKA)

(HF/ORH)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title