Haberler

Şirket Haberleri

100 binden fazla danışman sayısıyla ABD’de zirvede yer alan Türkiye’nin ise en hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Keller Williams’ın İzmir’de açılan iki yeni bölge müdürlüğü çalışmalarına hızlı başladı.

100 binden fazla danışman sayısıyla ABD'de zirvede yer alan Türkiye'nin ise en hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Keller Williams'ın İzmir'de açılan iki yeni bölge müdürlüğü çalışmalarına hızlı başladı. Ağustos ayında Keller Williams Uluslararası Başkanı Chris Heller'ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreni ile KW ailesine katılan Bornova ve Karşıyaka bölge müdürlüklerinin tanıtım ve bilgilendirme eğitimleri büyük ilgi görüyor.

Bornova'nın Yeşilova bölgesinde 400 metrekarelik bir ofiste hizmet verecek olan KW Bornova Bölge Müdürlüğü'ndeki ilk eğitim Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol tarafından verildi. İzmir'in deneyimli gayrimenkul danışmanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen eğitimin ardından katılımcılara yeni projeler tanıtıldı.

Keller Williams ofislerinin gösterdiği başarının markaya değil danışmana yapılan yatırım sebebiyle sağlandığını belirten Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol "1983 yılında ABD'de Texas'ın Austin kentinde, Gary Keller ve Joe Williams tarafından kurulan Keller Williams, kısa zamanda ABD'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri oldu. Keller Williams markası, gayrimenkul danışmanlığı sektörünün çehresini değiştirecek. Bir gayrimenkul danışmanı veya yöneticisinin sektörel olarak çok daha eğitimli, teknoloji ve pazarlama alanlarında ise güncel ve ileri derecede donanımlı olması gerekiyor. Biz de yaptığımız çalışmalarla sektörümüze profesyonel gayrimenkul danışmanları yetiştiriyoruz" dedi.

Gayrimenkul profesyonellerinin Keller Williams'ı tercih etmelerinin en önemli nedeninin firmanın sunduğu eğitim ve koçluk hizmetleri ile, teknoloji olanakları olduğuna dikkat çeken Erol "Keller Williams olarak bizim eğitime olan inancımız ve yatırımlarımız eşsizdir. İnteraktif derslerden, online eğitimlere ve ödüllü koçluk programlarımıza kadar gayrimenkul sektörünün en gelişmiş ve detaylı eğitim sistemine sahibiz. Bornova Bölge Müdürlüğümüz'ün eğitim salonunda bu imkanlarımızı İzmirli gayrimenkul danışmanlarına sürekli olarak sunacağız. Demokrasi ve medeniyetin öncüsü İzmir ve İzmirlilere hak ettikleri kalitede hizmet vermek için çalışacağız." şeklinde konuştu.

İş modellerinin klasik anlamda bir franchising olmadığını, Bölge Müdürlüğü yapısında ve organizasyonel olarak çok iyi yapılandırılmış, dünya standartlarında yönetilen küçük orta boy işletmeler olacağını belirten Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol ", Keller Williams, danışman odaklı kültürü ve onlara sunduğu benzersiz olanaklar ve altyapısı ile rakiplerinden farklılaşacak. Keller Williams'ın büyüme stratejisindeki en önemli kriter, uzun soluklu iş birliği içerisine girebileceğimiz doğru lider ve yatırımcılar bulmaktır. Bornova ve Karşıyaka Bölge Müdürlüğü ekibimizin bu yolda son derece başarılı adımlar atarak İzmir'e profesyonel hizmet üretmeleri için eğitim desteğimiz artrak devam edecektir." dedi.

Keller Williams markasını profesyonellerden oluşan bir kadro ile İzmirli'lerle buluşturacaklarını ve kısa sürede dikkat çekici bir farkındalık oluşturacaklarını iddia eden Keller Williams Bornova Takım Lideri ve Kurucu Ortağı Neşet Birlik "Kurucu ortaklarımız Ömer Faruk Acar ve Kemal Tekşen ile sıkı bir çalışma sonucu deneyimli aynı zamanda bölgelerinde uzman gayrimenkul danışmanlarından oluşan güçlü bir ekip kurduk. Danışman adaylarımızın da verilecek eğitimlerle aynı seviyeye gelmelerini sağlayacağız. Özellikle Bornova'da yeni yapılan konut sayısı çok daha fazla. İlçedeki son kazılarda 7 bin yıllık Yeşilova Höyüğü tespit edildi. Bu demek oluyor ki 7 bin yıldır Bornova yaşamak için tercih ediliyor. İnsanların tercihi de bu yönde. Bornova, Karşıyaka'ya da yakın Güzelyalı'ya da… Her yere bağlantısı olan bir yer. Bornova'da 40 yaşı aşmış bina sayısı çok fazla. İlçede bir kentsel dönüşüm başladı. Yeni binalar yükseliyor. Biz de bölgeye çok hakimiz. Şu an portföyümüzde 11 proje var. Bu projeler dahilinde satılacak 850 konutumuz var. Bu rakamın ve başarımızın önümüzdeki dönemde artacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Danışman Bornova Türkiye İzmir Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title