Haberler

Sırbistan ile Arnavutluk Arasındaki Olaylı Maç

Sırbistan ile Arnavutluk arasındaki olaylı maç- Arnavutluk Dışişleri Bakanı Buşati: - "Partizan Stadı'nda yaşanan olaylar, futbolla bağdaşmıyor"- "Arnavutluk'un Belgrad Büyükelçisi Ilir Bocka, Sırbistan Dışişleri Bakanlığına çağrılarak, "maçta Büyük Arnavutluk provakasyonu" yapıldığı gerekçesiyle nota verildiTİRAN (AA) - Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Buşati, Sırbistan ile Arnavutluk arasında dün gece Belgrad'da oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maça ilişkin, "Partizan Stadı'nda yaşanan olaylar, futbolla bağdaşmıyor" dedi.

Sırbistan ile Arnavutluk arasındaki olaylı maç- Arnavutluk Dışişleri Bakanı Buşati: - "Partizan Stadı'nda yaşanan olaylar, futbolla bağdaşmıyor"- "Arnavutluk'un Belgrad Büyükelçisi Ilir Bocka, Sırbistan Dışişleri Bakanlığına çağrılarak, "maçta Büyük Arnavutluk provakasyonu" yapıldığı gerekçesiyle nota verildiTİRAN (AA) - Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Buşati, Sırbistan ile Arnavutluk arasında dün gece Belgrad'da oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maça ilişkin, "Partizan Stadı'nda yaşanan olaylar, futbolla bağdaşmıyor" dedi.Buşati, düzenlediği basın toplantısında, maç öncesinde Belgrad'daki havalimanında bazı Arnavutluk vatandaşlarının ülkeye girişlerine izin verilmediğini hatırlatarak, bu konuyla ilgili Sırbistanlı mevkidaşı İvitsa Daçiç ile görüşmek istediğini, ancak Sırbistan kanadından olumsuz cevap aldıklarını, bunun üzerine Arnavutluk'taki Sırp büyükelçiyi bakanlığa çağırdıklarını söyledi.Partizan Stadı'nda yaşanan olayların futbolla bağdaşmadığını söyleyen Buşati, çıkan olaylardan Sırp yetkilileri sorumlu tuttu."Futbolun siyaset ile karıştırılmaması gerek" diyen Buşati, bir hata varsa bunun sorumlusunun kanıtlarla birlikte yargı organlarına teslim edilmesi gerektiğini, son sözü yargının söylemesi gerektiğini belirtti.Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın kardeşi Olsi Rama hakkında Sırbistan makamlarınca ortaya atılan iddiaları da değerlendiren Buşati, suçluların bulunması ve yargıya teslim edilmesi konusunda Sırbistan Savcılığı'na destek olabileceklerini söyledi.Buşati, Başbakan Rama'nın 22 Ekim'de Sırbistan'a yapacağı tarihi ziyarete de değinerek, Arnavutluk'un Avrupa Birliği (AB) üyeliği konusunda bölgede önemli bir rol üstlendiğini ve Rama'nın ziyaretinin de bu kapsamda değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.Bu arada, sabah saatlerinde Arnavutluk'a ulaşan A Milli Futbol Takımı heyeti, Cumhurbaşkanı Buyar Nişani tarafından kabul edildi. Heyette, Arnavutluk Futbol Federasyonu Başkanı Armando Duka da hazır bulundu. - Sırbistan'dan nota Öte yandan dün akşam yaşanan olaylar nedeniyle Arnavutluk'un Belgrad Büyükelçisi Ilir Bocka, Sırbistan Dışişleri Bakanlığına çağrılarak, "maçta Büyük Arnavutluk provakasyonu" yapıldığı gerekçesiyle nota verildi. - Olay Sırbistan ile Arnavutluk arasında dün akşam oynanan karşılaşmanın 44. dakikasında uzaktan kumandalı bir helikopterle sahaya Kosova'yı da kapsayan "Büyük Arnavutluk haritası"nın yer aldığı bayrağın bırakılması üzerine olaylar çıkmıştı.İki takım futbolcuları arasındaki gerilimin ardından bazı Sırp taraftarların meşale yakması ve sahaya girmesi üzerine maçın hakemi Martin Atkinson, karşılaşmayı durdurup soyunma odasına gitmiş, ardından yapılan anonsla maçın tatil edildiği duyurulmuştu.UEFA, konuyla ilgili disiplin soruşturması başlatmıştı. -Sırbistan ile Arnavutluk arasındaki olaylı maç-Arnavutluk Dışişleri Bakanı Buşati

Kaynak: AA / Güncel

Arnavutluk Partizan Belgrad Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title