Haberler

Sınava Giderken Hayatını Kaybeden Öğrencilerin Kimlikleri Belli Oldu

Güncelleme:

Van-Erciş Karayolu'nda kamyon ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 11 kişinin kimliği belli oldu.

Van'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 11 kişinin isimleri belli oldu.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza, Van- Erciş Karayolu'nda bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Çaldıran ilçesinden Van istikametine seyir halinde olan İsmet Ağaç (31) yönetimindeki 65 HC 593 plakalı minibüs ile karşı yönden gelmekte olan Hamdi Tel (36) yönetimindeki kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

ÖLEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİ

Kazada, Barış Turan, Turan Aladağ (28), Ümit Batmaz (22), Sait Işık (33), Refiye Ceylan (27), Kudret Ceylan (30), Murat Ateş (23), Mehmet Tokmak (17), Muhammet Yalçın Kaya, minibüs sürücüsü İsmet Ağaç (31) ve kamyonet sürücüsü Hamdi Tel (36) kazada hayatını kaybederken, Yıldırım Ataş (24), İhsan Aladağ (26), Semra Kaya (17) Sedat Arslan, Sevda Öztürk, Mehmet Ağaç (25) yaralandı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, araç içerisinde sıkışanlar için bölgeye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. AFAD, UMKE, sağlık ve jandarma ekipleri, her iki araçta sıkışanları yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu sıkıştıkları yerden kurtardı. Olayı duyan kazazede yakınları, sinir krizleri geçirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Minibüste bulunanların, Çaldıran ilçesinden ehliyet sınavı için kent merkezine gidenler olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.



"VALİLİK KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI"

Van Valiliği kazayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Van- Erciş Karayolu 22. kilometresinde Tuşba İlçesi Göllü Mahallesi mevkiinde, 12 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 09.00 sıralarında çift taraflı, ölümlü yaralanmalı trafik kazası meydana gelmiştir. Çaldıran ilçesinden Erciş ilçesine sürücü kursu kursiyerlerini taşıyan İ.A. yönetimindeki 65 HC 593 plakalı minibüsün, bölünmüş yolda karşı yönden (Van'dan) gelen H.T. yönetimindeki 06 DL 2741 plakalı kapalı kasa kamyonetle Göllü Mahallesi mevkiinde hatalı şerit değiştirmek sonucu meydana gelen trafik kazasında, araç sürücüleri dahil toplam 11 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 6 kişi ise yaralanmıştır" denildi.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sait Işık Çaldıran Aladağ Erciş 3. Sayfa Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta? Mayıs ayı FED faiz kararı ne olur? Akika kurbanı nedir? Akika kurbanı etini kimler yer?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (84)

OhhMobil-ANDROID:

Ülke terörden temizleniyi :)

6
60
yanıtYanıtla
Karslı:

Allah daha büyüğünü sana versin emi pis herif senin gibi düşünenler yüzünden pkk ortaya çıktı ve senin gibiler yüzünden daha da güçlenecek

yanıt7
yanıt2
vanlı:

Allah (C.C.) seni tez zamanda islah etsin. Acınacak durumdasın.

yanıt9
yanıt0
Musab:

Nasıl insanlar siniz siz Türkler den bazılari da zamaninda katliamlar yaptı dıye şimdi tüm TÜRK kardeslere BARBAR MI demek lazım. AMA CAHIL DIYe biliriz

yanıt1
yanıt0
Yuh:

Ölen uzman Çavuş eşi aynı zamanda ordu dan öğretmenler de vefat etti, allah hepsine rahmet, senin gibi barbarı da ıslah etsin

yanıt9
yanıt2
türk:

Sen insanmisin karakter yoksunu

yanıt5
yanıt0
türk veya kürt ne farkeder.:

Gerizekalı ohh

yanıt5
yanıt0
Nizam:

Yalan yok hiç üzülmedim gelecegin teröristleri

2
53
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

üç beş pislik rus yalakasi eksik olmuş

2
34
yanıtYanıtla
vanlı:

Allah (C.C.) seni islah etsin.

yanıt4
yanıt0
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title