Haberler

Simav'da 'Teröre Lanet' Mitingi

Terör örgütü PKK’nın son zamanlarda sivil, polis ve askere yönelik artan bombalı saldırıları, Kütahya’nın Simav ilçesinde protesto edildi.

Terör örgütü PKK'nın son zamanlarda sivil, polis ve askere yönelik artan bombalı saldırıları, Kütahya'nın Simav ilçesinde protesto edildi.

Simav Belediyesi ve Eğitim-Bir-Sen Şubesi tarafından organize edilen 'teröre lanet' mitingi düzenlendi.

Terörü lanetlediklerini belirten Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Halil Aktay, "Ülkemiz yurt içi ve yurt dışı kaynaklı terör saldırılarına eşi benzeri görülmemiş bir mücadele veriyor. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli tuzağa düşmemek, birliğimizi korumak üzere teröre karşı tek ses, tek yürek olduk. İstanbul'daki hain saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz" dedi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan da, "Ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik ve güvenliği için yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da ve özellikle Suriye'de teröristlerle kahramanca ve özveriyle mücadele eden güvenlik güçlerimiz milletimizden aldığı büyük bir güçle, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelesini bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceklerdir. Bizler de bu uğurda güvenlik güçlerimizi destekliyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyorum. İstanbul Beşiktaş'ta, alçakça ve hunharca gerçekleştirilen menfur terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Bu saldırıda hayatını kaybeden kahraman ve fedakar polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Milletimize baş sağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Protesto mitingine sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyeleri, kurum müdürleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Kütahya Simav PKK Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

title