Haberler

Sevgilisi Öldürüp İntihar Ettiği İddiası

Mersin'de iş yerinde biri kadın iki kişinin cesedi bulundu Gencin, tartıştığı kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar ettiği ileri sürüldü.

İş yerinde biri kadın iki kişinin cesedi bulundu. Gencin, tartıştığı kız arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İstiklal Caddesi Cami Şerif Mahallesi Dilek Apartmanı'ndaki bir iş yerinden silah sesi duyan vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, iş yeri çalışanı Seda Taşman (31) ile erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Zeynel Acebet'i (25) ölü buldu.

Yapılan araştırmada, iş yerinde tartışan ikiliden Zeynel Acebet'in, Taşman'ı tabancayla öldürdükten sonra intihar ettiği ileri sürüldü.

İki gencin cesedi incelemenin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma devam ederken haberi alan yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Öte yandan, Acebet'in olaydan kısa süre önce sosyal paylaşım sitesinde, Seda Taşman'la olduğu fotoğrafı ve "Bu yürek üç şeyi sevmedi; ihaneti, yalanı, seviyormuş gibi yapanı" sözlerini paylaştığı görüldü. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

İstiklal Caddesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title