Haberler

Sesob'da Genel Kurula Doğru

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (sesob) Başkanı Beşir Köksal, Birliğin Başkanlığına Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, birliğin başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamada, 'Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını sürdüren Beşir Köksal, hafta sonunda yapılacak olan genel kurulda merkezde bulunan oda başkanlarının da tam destekleriyle birlik başkanlığına aday olduğunu açıkladı' denildi.

Açıklamada, 'İki dönemdir SESOB başkanlığını başarıyla sürdüren Köksal, merkeze bağlı oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile 2 Mayıs 2010 tarihinde saat 11.00'da yapılacak olan kongrede ekibiyle birlikte bir kez daha bu göreve talip olduğunu söyledi' ifadelerine yer verildi.

Açıklamaya göre, SESOB toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan Köksal, birliğe bağlı odaların genel kurullarının tamamlandığını ve birlik başkanı olarak da bu genel kurullara katılarak divan başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade etti.

Yapılan kongreler sonucunda merkezde bulunan 16 oda başkanından 6'sının değiştiğini kaydeden Köksal, ilçelerde ise 20 oda başkanından 14'ünün tekrar seçildiğini, 6 oda başkanının ise yeni seçildiğini belirtti.

Güzel bir seçim süresi gerçekleştirdiklerini dile getiren Köksal, yeni başkan ve yöneticilere hayırlı olsun temennisinde bulundu. Birlik seçimden sonra federasyon ve konfederasyon seçimleri yapılacağını ifade eden Köksal, şunları kaydetti:

'Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi olarak göreve devam etme kararı alındı. Biz de önümüzdeki dönemde göreve devam edebilmek için oda başkanlarımız ve yöneticilerimizin destekleriyle adaylığımızı açıklıyoruz. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde güzel hizmetlerde bulunduk ve yeni dönemde de esnaf ve sanatkarımıza hizmetlerimiz devam edecektir. Görevde bulunduğum süre içerisinde esnafımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye ve kurumlarla olan sıkıntılarını çözmeye gayret gösterdik. Allah nasip kısmet ederse yeni dönemde yeni projelerimizle siz değerli oda başkan ve yönetim kurulunun da destekleriyle yeni hizmetlerimiz devam edecektir. Genel kurulumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.'

Basın toplantısının ardından oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ayakta alkışlanan Köksal'ın, tam destek aldığı belirtildi. Toplantının sonunda katılımcılara çiğ köfte ikram edildiği kaydedildi.

(AHM-NÖZ) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title