Haberler

Selçuk Üniversitesi'nde Dekanlar Değişti

Selçuk Üniversitesi bünyesindeki Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi'nin dekanları görev sürelerinin dolması nedeniyle görevlerini devretti

Selçuk Üniversitesi bünyesindeki Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi'nin dekanları görev sürelerinin dolması nedeniyle görevlerini devretti.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde Prof. Dr. Musa Gürsel'den boşalan dekanlık görevine Prof. Dr. Ali Murat Sünbül, İletişim Fakültesi'nde Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer'den boşalan dekanlığa Prof. Dr. Ahmet Kalender, İlahiyat Fakültesi'nde ise Prof. Dr. Ahmet Önkal'dan boşalan dekanlığa Prof. Dr. Ahmet Saim Arıtan atandı.

Devir-teslim törenlerinin ardından yeni dekanlar görevlerine başladı. Yeni atanan dekanların kısa özgeçmişleri şöyle:

-PROF. DR. ALİ MURAT SÜNBÜL-

1969 yılında Ankara'da doğan Sünbül, 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretimi Anabilim Dalı'nda eğitime başladı. 1992'de Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne araştırma görevlisi olarak atanan Sünbül, 1995-1998 yılları arasında Hacettepe'de yüksek lisans ve doktorasını yaptı.

1999'da Selçuk Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent, 2004'te Doçent, 2010'da ise Profesör olan Sünbül, 2004-2010 yılları arasında SÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretim Bilim Dalı Başkanlığı ile 'Eğitim ve Öğretim Koordinatörü' olarak görev yaptı. Yayınlanmış 12 adet kitabı bulunan Sünbül'ün 22 adet ulusal kitap editörlüğü, 4 adet SSCI İndeksine giren dergilerde makalesi, 2 adet uluslararası kitap editörlüğü bulunmaktadır. Prof. Dr. Ali Murat Sünbül, evli ve 2 çocuk babasıdır.

-PROF. DR. AHMET KALENDER-

1967 yılında Konya'nın Ladik beldesinde doğan Kalender, 1988 yılında Gazi Üniversitesi Basın-Yayın Yüksekokulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Aynı üniversiteye bağlı Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde 1993 yılında yüksek lisansını, 1998 yılında doktorasını tamamlayan Kalender, 1988 yılından 1997 yılına kadar Etibank Genel Müdürlüğü, Başbakanlık ve TBMM'de görev yaptı. 1998 yılında SÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne Yardımcı Doçent olarak atanan Kalender, 2004 yılında Doçent unvanı aldı. Kalender, 2009 yılında Profesör kadrosuna atandı.

Prof. Dr. Ahmet Kalender, evli ve 3 çocuk babasıdır.

-PROF. DR. AHMET SAİM ARITAN-

1951 yılında Konya'da doğan Prof. Dr. Arıtan, 1974 yılında Konya Yüksek İslam Enstitüsü'nde İlahiyat lisansını yaptı. Arıtan, SÜ bünyesinde Sanat Tarihi bölümünde 1987 yılında yüksek lisans, 1992'de doktora, 2002 yılında ise Görsel El Sanatları Cilt Tasarımı alanından doçentliğini verdi.

2008 yılında profesör olan Ahmet Saim Arıtan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Yerel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title