Haberler

Şeker ve Coştur Kandıra da Tayyip Erdoğan’la Karşılaştı

AK Parti Milletvekili adayları İlyas Şeker ve Yalçın Coştur Tepebaşı Öğrenci Yurdu'nu ziyareti sırasında Recep Tayyip Erdoğan'la karşılaştı.

Seçim gezilerine İzmit'e bağlı Akmeşe ve çevre köylerinde devam eden AK Parti Milletvekili adayları İlyas Şeker ve Yalçın Coştur Tepebaşı Öğrenci Yurdu'nda sürprizle karşılaştı. Öğrencilerle tek tek tanışan adaylar öğrencilerden birinin Başbakanla aynı adı taşıdığını gördüler. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen Milletvekilleri İlyas Şeker ve Yalçın Coştur, Küçük Erdoğan'la bir süre sohbet etti. Sakarya'nın Arifiye ilçesi Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu yedinci sınıfta okuyan Recep Tayyip Erdoğan'a adını, Başbakana sevgisinden dolayı babası Mehmet Emin Erdoğan vermiş.

BİZ DE BİLGİSAYAR İSTİYORUZ

Aynı okulda okuyan 7 sınıf öğrencisi Mehmet Ekin de bilgisayar istedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı laptoplardan kendisinin de almak istediğini ancak Sakarya'da ikamet ettiği için bunun mümkün olmadığını söyledi. Mehmet Ekin Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne seslenerek "Biz de bilgisayar istiyoruz" dedi.

ESEN, TORUNUNUN TORUNLARIYLA BİRLİKTE

Milletvekili adayları İlyas Şeker ve Yalçın Coştur daha sonra Akmeşe Köyü'nde hasta ziyaretinde bulundular. 106 yaşındaki Hasan Esen, Esen'in çocukları ve torunlarıyla sohbet eden adaylar, torununun torununu gören Hasan Esen'le hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ŞEKER VE COŞTUR DÜĞÜN HEYECANINI PAYLAŞTI

Milletvekili adayları Yenice Köyü'de Karatay ve sarı ailelerinin, Tepebaşı Köyü'nde de Deniz ve Ercan ailelerinin sevinçlerine ortak oldular. Tepebaşı Köyü'nde adayları Tepebaşı Köyü'nde adayları Yaman Teyze olarak da bilinen Müşerref Deniz karşıladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili adaylarına köy ayranı ikram eden yaman Teyze, adaylarla sohbet etti.

KÜTÜPHANE AÇTILAR

AK Parti milletvekili adayı İlyas Şeker Akmeşe'de İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz'la birlikte Merkez Kahvehanesinde kütüphane açılışı yaptılar. Kahvehanelerin asıl amacı olan okuma alışkanlığının yayılmasında öncü mekânlardan biri olacağını ifade eden milletvekili adayı İlyas Şeker, böylelikle kahvehanelerin hem çocukların hem de kadınların da boş zamanlarını değerlendirebilecekleri yerler olacağını söyledi. Şeker "Hükümetimizin çıkardığı yasa ile artık kahvehanelerde sigara içilmiyor. İnşallah bundan böyle kahvehaneler vakit öldürülen yerler değil, okumanın gerçekleştiği kültür yuvaları haline gelecek. Her kahvehane bulunduğu yerin kültürel okuma manasında parlayan yıldızı olacak. Buralarda oluşturulan kitaplıklar daha da zenginleştirilerek, gençlerin kendilerini geliştirdikleri yerler olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title