Haberler

Şehitkamil'de Ramazan Yardımları Sahiplerine Ulaşıyor

Sosyal Yardımlaşmayı Her Zaman Ön Planda Tutan Şehitkamil Belediyesi, Ramazan Ayında Yardım Seferberliği Başlattı

Sosyal yardımlaşmayı her zaman ön planda tutan Şehitkamil Belediyesi, Ramazan ayında yardım seferberliği başlattı. Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesi tarafından oluşturulan yardım paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak üzere yola koyuldu. Çalışmaları bizzat yöneten Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Hedefimiz 8000 aileyi bu yardımlar ile buluşturmak. Adresleri tespit edilen ailelerimizin evlerine götürülen yardım paketleri ile onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Yardımlar tamamen hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarından oluşuyor. Ramazan ayı gıda paketlerimiz; bulgur, pirinç, şeker, makarna, simit ve yağdan oluşuyor. Ramazan dışında da Gıda Bankası'nda yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Gıda, temizlik malzemeleri, tekstil ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahibiz' dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşları rencide etmemek için yardımlardı gece ve evlere teslim şeklinde yaptıklarını vurgulayan Fadıloğlu, şunları kaydetti:

'Bizim için en önemli noktalardan biri de budur. Yardımlarımızı, insanlarımızın gururunu incitmeden gerçekleştirmeliyiz. Yine bu noktada Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın da çalışmalarıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanıyor. Bizim isteğimiz ihtiyaç sahibi olup da bize başvuramayacak durumda olanların komşuları veya yakınları tarafından bizlere bildirilmesi, verilen adreslere giden ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yardımı gerçekleştiriyor.'

Gıda Bankası'nın çalışması hakkında bilgi veren Fadıloğlu, bağışların iki türlü olduğunu, isteyen vatandaşların evlerindeki ihtiyaç fazlası kullanılabilir durumdaki eşyaların alındığını ve gerekli gerekli bakım yapıldıktan sonra yardıma hazır hale getirildiğini, hayırsever işadamlarının da toplu bağışlar yapabildiğini kaydetti. İşadamlarının iş kollarına göre gıda, tekstil ürünleri ve dayanıklı tüketim malları yardımında bulunduğunu anlatan Fadıloğlu, 'Bu bağlamda İbrahimli'de açılan irtibat büromuzla da bağışları daha hızlı ve sistemli bir şekilde toplayabileceğiz. Şunu da özellikle vurgulamak isterim ki asla nakit para yardımı kabul etmiyoruz. Allah'a şükür sanayicilerimiz ve hayırsever halkımız daima yanımızda, bizler onlarla ihtiyaç sahipleri arasında bir aracıyız. Şehitkamil Belediyesi olarak bağışta bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve Ramazan ayının halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.

(ZEY-İRE) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

title