Haberler

Sarıgöl'de "Kur'an Ziyafeti" Verildi

Sarıgöl İlçe Müftülüğü ile İzmir Kestanepazarı Eğitim Derneği'nin ortaklaşa düzenledikleri "Kur'an ziyafeti" büyük ilgi gördü.

Sarıgöl İlçe Müftülüğü ile İzmir Kestanepazarı Eğitim Derneği'nin ortaklaşa düzenledikleri "Kur'an ziyafeti" büyük ilgi gördü.

Sarıgöl Dışkahveler Hüseyin Gümüşlü Camisi'nde on hafız tarafından okumam Kur'an çok sayıda kişi tarafından dinlendi. İzmir Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği'nden Hafızlar: Mesut Güner, Selim Menteşe, İbrahim Eker, Ahmet Yüksel, Mehmet Ali Yakalı, Vedat Özarpacı, Hasan Hüseyin Türe, Yunus Emre Vural, Harun Gün ve Ensar Çakmalı'nın okuduğu Kuran-ı Kerim dileyenleri adeta büyüledi. Sarıgöl ilçe Müftüsü Mustafa Akkurt tarafından hazırlanan Plaketler Cami yapımında ve 'Kur'an ziyafeti" sponsorluğunu üstlenen Hüseyin Gümüşlü'ye ve Kuran-ı Kerim okuyan hafızlara verildi. Sarıgöl İlçe Müftüsü Mustafa Akkurt, "Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Katılımlarından dolayı herkesi teşekkür ederim" dedi. Sarıgöl'de düzenlenen Kur'an ziyafetine çevre ilçelerden de yoğun katılım olurken, caminin üst bölümü de bayanlara için ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gümüşlü Sarıgöl İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title