Haberler

Şanlıurfaspor'un Eski Kaptanı Süper Amatör Lige İmza Attı

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Kurtuluşspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’dan transfer ettiği İzzet Kaya ile birlikte diğer transferlerle sözleşme imzaladı.

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Kurtuluşspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'dan transfer ettiği İzzet Kaya ile birlikte diğer transferlerle sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı İbrahim Demirtaş, 6 oyuncuyu transfer ettiklerini, 4 oyuncu ile de yolların ayrıldığını açıkladı.

Süper Amatör Lig'de B Grubunda play-off mücadelesi veren Kurtuluşspor, yeni transferleri ile ara transfer dönemine damgasını vurdu. İnegölspor'un Türk futboluna kazandırdığı, son olarak PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor formasını giyen İzzet Kaya transferi ile dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılılar, önceki akşam kulüp tesislerinde düzenlenen törenle yeni transferlerine imza attırdı. İmza töreninde konuşan Başkan İbrahim Demirtaş, sezon öncesi yaptıkları transferlerle iyi bir ilk yarı geçirdiklerini, bundan sonra ise yollarına daha güçlü bir kadro ile devam ederek, hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

"PROFESYONELLİĞİ HEDEFLİYORUZ"

Hedefleri doğrultusunda takıma takviye yapma gereği duyduklarını belirten İbrahim Demirtaş, "İkinci yarının başında Yenişehir Belediyesinden Murat Aldı ile Serkan Pala, Gençlergücü'nden Ali Taşdemir ile Erman Akgün, Yeni Bornova'dan Sercan Başdere ve PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'dan İzzet Kaya'yı kadromuza kattık. İnegöl'ün yetiştirdiği yıldız isimlerden birisi olan İzzet Kaya'nın deneyimleri ile BAL Ligine çıkacağız. Daha sonra da profesyonelliği hedefliyoruz" dedi.

İZZET KAYA: "EL BİRLİĞİ İLE TAKIMI BAL LİGİ'NE ÇIKARACAĞIZ"

Takım kaptanlığını yaptığı Şanlıurfaspor ile yollarını ayırdıktan sonra Kurtuluşspor'a transfer olan tecrübeli futbolcu İzzet Kaya ise, "Futbolu çok seviyorum. Kurtuluşspor'dan gelen teklif üzerine burada futbol oynamaya karar verdim. İnşallah el birliğiyle takımı BAL Ligine çıkaracağız" diye konuştu.

SERCAN BAŞDERE: "ÜST LİGLERE ÇIKMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Yeni transferlerden Sercan Başdere, Kurtuluşspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Bizlere güvenip, Kurtuluşspor formasını giymemize olanak sağlayan kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kurtuluşspor'un üst liglere çıkması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni transferler kendilerini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzaları attılar.

Öte yandan, sarı-kırmızılı ekibin gözde transferi İzzet Kaya, futbola İnegölspor altyapısında başladı. 2002 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak, as takım kadrosuna dahil edildi. İnegölspor için ilk resmi karşılaşmasına 16 Nisan 1995 tarihinde Tavşanlı Linyitspor'la oynanan 3. lig karşılaşmasında çıktı. Burada 1,5 sezon devamlı oynadıktan sonra süper ligin köklü ekiplerinden Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor'da takıma girmekte zorlandı ve bu yüzden bir sezon sonra takımdan ayrılarak, Kardemir Karabükspor'a transfer oldu. Karabükspor'da altı sezon boyunca düzenli olarak forma giydi. Daha sonra birçok 2. lig, 1. lig ve süper lig ekibinde oynadı. 2006-2007 sezonundan 2009-2010 sezonun sonuna kadar Bucaspor'da oynadı ve Bucaspor'la 2. ligden süper lige kadar yükselmeyi başardı. Süper lig kadrosunda düşünülmediği için sezon bitimi serbest bırakıldı. 2010-2011 sezonunun başında 2. lig ekiplerinden Göztepe'ye transfer oldu. Göztepe'yle ilk sezonunda 2. lig şampiyonluğu yaşayarak, 1. lig'e yükselmeyi başardı. 2011-2012 sezonu için eski teknik direktörü Kemal Kılıç'ın çalıştırdığı 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor ile anlaştı. Deneyimli isim üç sezondur formasını giydiği Şanlıurfaspor'da takım kaptanlığı yapıyordu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfaspor İnegölspor İzzet Kaya Başdere Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title