Haberler

Samsun'daki Doktora Silahlı Saldırı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Opr. Dr. Kamil Furtun'un (56) yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Opr. Dr. Kamil Furtun'un (56) yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Seçim çalışmaları kapsamında kentte bulunan Kılıç, hastaneye gelerek Vali İbrahim Şahin ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Furtun'un yakınları ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileklerini ileten Kılıç, Şahin'le hastaneden ayrılırken, bazı doktorlar alkışlarla saldırıya tepki gösterdi.

"Bu saldırılar da bizim konuşmalarımız da bitmeyecek"

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsun'da bir hafta önce doktorlara uygulanan şiddetle ilgili açıklama yaptığını anımsattı.

Şimdi de bir arkadaşının katledilmesiyle ilgili açıklama yaptığına dikkati çeken Özkan, şunları söyledi:

"Şimdi kelimeleri nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Adice, haince, şerefsizce bir katliam bize göre. Ağabeyimiz hayatını kaybetti, elimizden geleni yaptık ama maalesef kurtarılamadı. Yoğun çaba içinde, menfur hadisenin sonucunda canımızdan etti bizi. Bu saldırılar da bizim konuşmalarımız da bitmeyecek."

"Yılın doktoru" seçilmişti

Evli ve bir çocuk babası Furtun'un, Samsun Tabip Odasınca "yılın doktoru" seçildiği öğrenildi.

Furtun için yarın hastane önünde tören düzenlenecek. Doktorun naaşı, Büyük Cami'de öğle vakti kılınacak namazın ardından Asri Mezarlık'taki aile kabristanında toprağa verilecek.

Opr. Dr. Kamil Furtun'a, görev yaptığı Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde henüz belirlenemeyen nedenle İsmail K. silahla üç el ateş etmişti. Ağır yaralanan Furtun, müdahaleye rağmen kurtarılamamış, saldırının ardından kaçan zanlı olayda kullandığı tabancayla yakalanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Akif Çağatay Kılıç İbrahim Şahin Fatih Özkan Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title