Haberler

Samsun'da Fahri Trafik Müfettişleri 2. Olağan Toplantısı

Samsun'da Fahri Trafik Müfettişleri 2

Samsun'da Fahri Trafik Müfettişleri 2. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi

DSİ Konferans Salonu'ndaki toplantıya, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı M. Cemal Issı, Trafik Denetleme Şube Müdürü Muhittin Ayhan, Jandarma Trafikten Sorumlu Binbaşı Vural Yıldırım, Türkiye Fahri Trafik Müfettişleri Trafik Yol ve Güvenliği Derneği Samsun İl Temsilcisi Sedat Kır ve fahri trafik müfettişler katıldı.

İçişleri Bakanlığı talimatları gereğince, yılda iki kez yapılan toplantıda, trafik düzeni, güvenliğin sağlanması, trafik sorunları, uygulamada görülen aksaklıklar ve fahri trafik müfettişlerinin çalışmaları ve hizmetin yürütülmesinde ortaya çıkan sorunlar değerlendirildi. İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada, trafik sorunun Türkiye'nin bütün illerinde yaşandığına işaret etti.

Trafiğe her gün yeni araçların katıldığına işaret eden Çelik, şunları kaydetti:

'Bizler sosyal devletin gereklerini yerine getirecek bazı argümanları altyapıdan oluşturmak zorundayız. Biz de tartışıyoruz, 'şurada ya da burada yanlışımız var' diyerek öz eleştiri yapıyoruz. Milletin sağlığını güvenliğini düşünüyoruz. Bu da bizim sosyal sorumluluğumuzu yerine getirme çabamızın bir göstergesidir. Biz cezai yaptırımın zorunluluğunu istemiyoruz. Dış ülkelerde herhangi bir trafik alanında herkes dikkatli. Biz neden dikkatli olamıyoruz? Ben insanlardan biraz daha duyarlı olmasını istiyorum. İnsanların polisi, 'ceza yazan adam' olarak görmesini istemiyorum. Biz bir yaptırım uygulamıyoruz, biz uyarıyoruz, denetliyoruz' dedi.

Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemal Issı ise toplantıda katılımcılara Samsun'daki trafik sorunları hakkında bilgi verdi.

Issı, fahri trafik müfettişlerinin özverili çalışmalarının boşa gitmemesi için düzenledikleri tutanaklarda aracın cinsi, markası ve rengine özellikle dikkat edilmesi gerektiği, ayrıca kural ihlali yapılan yerin açık ve net yazılması gerektiğini de hatırlattı.

Fahri Trafik Müfettişleri ise Samsun'un bazı bölgelerindeki trafik sorunlarını dile getirdiler.

(SEV-DLK-MHD) - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title