Haberler

    Salih'in Yeni Adresi Belli Oluyor

    Güncelleme:

    Salih Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, genç futbolcunun "Atalanta ve Sassuolo sıklıkla ismi geçen takımlar." diyerek transferin gerçekleşebileceğini söyledi.

    Sezon başında transfer olduğu Roma'da yeterince forma şansı bulamayan ve başka bir takıma kiralanacağı iddia edilen Salih Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, genç futbolcunun geleceğiyle ilgili konuştu.

    "SALİH'İN ADI ATALANTA VE SASSUOLO İLE ANILIYOR"

    Roma'da forma bulmakta zorlanan genç oyuncu hakkındaki transfer söylentilerini, Eurosport'a değerlendiren Uzun'un açıklamaları şu şekilde; "Salih ile ilgili İtalyan basınında çıkan haberleri ben de takip ediyorum. Görebildiğim kadarıyla Atalanta ve Sassuolo sıklıkla ismi geçen takımlar. Aletico Madrid'e transfer olan Emre gibi devre arasında yeniden Fenerbahçe'ye döneceğini söylemek zor çünkü Emre İspanya'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu ancak Roma Salih için önemli bir ödeme yaptı ve iki yıllık imza attırdı. Kulüplerin bu yönde bir açıklaması olmadan benim bir açıklama yapmam doğru olmaz kaldı ki şu ana dek her iki kulübün de böyle talebi olmadı. Salih'in geleceğiyle ilgili karar ocak ayındaki transfer dönemine yakın netleşir"

    Salih Uçan Roma'da bu sezon 1 maçta forma giymiş ve yalnızca 2 dakika süre alabilmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ömer Koray Salih Uçan Eurosport Roma Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    west_live:

    salihte ne bekleniyodu ki zatenn romada tutulmaması normal :))

    14
    2
    yanıtYanıtla
    bence:

    assolist adayı, uvertür oldu. . .

    11
    0
    yanıtYanıtla
    gariban:

    hehehhhe bizim pilavcular ancak bu kadar avrupada top kosturamaz

    4
    0
    yanıtYanıtla
    xyz:

    Salih FB. nin yeni Tuncay şanlısı oldu. . . . . . Gitti ama gittiğine pişman oldu. . . . . . . Sen daha FB. de kadroya giremezken kalktın Avrupaya gitmeye kendin 90 dakikayı çıkaracak gücü bulamazken kalktın Avrupaya gittin. . . . . . . . Bu kafayla senden cacık bile olmaz. . . . . Ha bu arada menejeri de basını iyi besliyor anlaşılan Salihle yatıp Salihle kalkacağız neredeyse. . . . . . . . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    akçadağlı44:

    kariyeri başlamadan bitti. kenara not edin daha da toparlanmaz salih

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title