Haberler

Sahillerimize Sahip Çıkalım" Kampanyası

AK Parti Antalya İl Başkanı Köse: "10 senedir Konyaaltı sahilinde çok sayıda imarsız ve kaçak gazinolara göz yuman belediyeler, kampanyada halka neyi anlatacak merak ediyoruz"

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, CHP'li iki belediye önderliğinde Konyaaltı sahiline yönelik kampanya başlatılacağını hatırlatarak, "10 senedir Konyaaltı sahilinde çok sayıda imarsız ve kaçak gazinolara göz yuman belediyeler, kampanyada halka neyi anlatacak merak ediyoruz" dedi.

Köse, yaptığı yazılı açıklamada, CHP'li iki belediyenin başlattığı kampanyayı manidar bulduklarını belirtti. Konyaaltı sahilinin 1999 yılında Antalya Defterdarlığı tarafından Konyaaltı Belediyesi'ne kiralandığını ve belediyenin de sahili Baki Gruba kiraladığını anlatan Köse, ancak 2012 yılında Defterdarlık ile belediye arasındaki sözleşmenin sona erdiğini bildirdi.

CHP'li iki belediyenin kavgası nedeniyle Konyaaltı sahilinin sahipsiz kaldığını, geleceğe yönelik bir projenin hayata geçirilemediğini ifade eden Köse, sorumluluğu Konyaaltı Belediyesinde olan sahilin bakım, onarım ve temizlik işlerinin de vatandaşların huzuru için Antalya Valiliği tarafından yapıldığını kaydetti.

CHP'li belediyelerin seçim yaklaştıkça kaybetme korkusu ile sağa sola saldırdıklarını öne süren Köse, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"CHP'li Konyaaltı ve Büyükşehir belediye başkanları Konyaaltında 'Sahillerimize sahip çıkalım' kampanyası yapacakmış. 10 senedir Konyaaltı sahilinde çok sayıda imarsız ve kaçak gazinolara göz yuman belediyeler, kampanyada halka neyi anlatacak merak ediyoruz. Göz yumdukları gazinolardan nasıl nemalandıklarını mı, yoksa uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara ortam hazırladıklarını mı? Hükumetimizin 30 Mart'tan sonra halkıyla el ele vererek kıyılarımızda 'temiz plaj işletmeciliğini' başlatacağını Antalya halkına saygıyla duyururuz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Köse Konyaaltı Ak Parti Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title