Haberler

"Sağlıkçılar Müzik Grubu", Mesai Arkadaşlarını Coşturdu

Zonguldak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli aralarında 1 diş hekiminin de bulunduğu 5 personel müzik grubu kurdu.

Zonguldak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli aralarında 1 diş hekiminin de bulunduğu 5 personel müzik grubu kurdu. Solistliğini diş hekimi Ebru Öksüzoğlu'nun yaptığı grup, bahar şenliğinde sağlık çalışanları ile ailelerini coşturdu.

İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kilimli Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bahar şenliği düzenledi. Şenliğe, Vali Yardımcısı Cemalletin Özdemir, Kilimli Belediye Başkanı AK Parti'li Seçkin Özdemir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rüstem Albayrak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli 23'ü doktor 91 persenol ve aileleri katıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Emre Erbaycu, personel arasındaki kaynaşmayı sağlamak, moral motivasyonunu yükseltmek amacıyla ilk kez böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Daha sonra diş hekimi Ebru Öksüzoğlu ile diş teknikerleri Erhan Taş, Eray Üzgen, diş teknisyeni Mehmet Ali Ahmetoğlu ve memur Semih Çelik'in bir araya gelerek 3 ay önce kurdukları müzik grubu sahne aldı. 3 gitar ve 1 bateriden oluşan grup, şarkılarıyla şenliğe katılan sağlık personeli ile ailelerini eğlendirdi. Türkçe rock ve pop müzikten 16 parça seslendiren grup, büyük beğeni topladı. Sağlık çalışanları da zaman zaman grubun şarkılarına eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Sağlık Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title