Haberler

ESOGÜ Hastanesi'nde 2 hasta nakil aracı hizmete alındı

Güncelleme:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 2 hasta nakil aracının hizmet vermeye başladığı bildirildi. Hastanede tedavi gören hastaların nakil ve transfer işlemleri için temin edilen ambulanslarla hastanenin kapasitesi artacak ve daha çok kişiye hasta nakil ve acil sağlık hizmeti sunulabileceği belirtildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 2 hasta nakil aracının hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Rektörlükten yapılan açıklamada, hastanede tedavi gören hastaların nakil ve transfer işlemleri için temin edilen 2 hasta nakil aracının hizmete alındığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başhekim Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy, hizmete giren ambulanslarla ESOGÜ Hastanesi'nin kapasitesinin artacağını ve daha çok kişiye hasta nakil ve acil sağlık hizmeti sunma imkanı sağlanacağını vurguladı.

Gürsoy, ambulansların hastaneye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Sağlık

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title