Haberler

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlandı

Güncelleme:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde görevli personeller, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını bayraklarla süsleyerek ve İstiklal Marşı okuyarak kutladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde görevli personeller, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını yoğun bakım servisini bayraklarla süsleyerek ve İstiklal Marşı okuyarak kutladı.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları tüm hızıyla devam ediyor. Yurdun dört bir yanında yapılan kutlamalar, görenlerin milli duygularının kabarmasına neden oluyor. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli yoğun bakım personelleri de, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını en çok vakit geçirdikleri yerde kutladı. Yoğun bakım servisinde koridorlar ve kapılar bayraklarla süsleyen sağlık çalışanları, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title