Haberler

Çöken binanın enkazından kurtarılan Uçak, dehşet anlarını anlattı

Güncelleme:

Çöken binanın enkazından kurtarılan Uçak, dehşet anlarını anlattı Çöken binanın enkazında yaralı kurtarılan İbrahim Uçak: "Ölüm, korku, heyecan her şeyi hissettik" "15 dakika en kaz altında kaldım" Malatya'da İnönü Caddesi üzerinde çöken binada yaralı olarak kurtulan 52 yaşındaki İbrahim...

Çöken binanın enkazından kurtarılan Uçak, dehşet anlarını anlattı

Çöken binanın enkazında yaralı kurtarılan İbrahim Uçak:

"Ölüm, korku, heyecan her şeyi hissettik"

"15 dakika en kaz altında kaldım"

MALATYA - Malatya'da İnönü Caddesi üzerinde çöken binada yaralı olarak kurtulan 52 yaşındaki İbrahim Uçak, dehşet anlarını anlatarak, "Ölüm, korku, heyecan, her şeyi hissettik" dedi.

Malatya'da dün çöken 2 katlı binanın enkazında yaralı olarak kurtarılan İbrahim Uçak yaşadığı o dehşet anlarını anlattı. Yaralıların bir kısmının kendi imkanlarıyla enkazın altından çıktığını belirten Uçak, "Kurtarma ekipleri geldi bizi çıkardılar. O anda her şeyi hissettik. Ölüm, korku, heyecan her şeyi hissettik. 15 kişi vardık. Birçoğu kendi imkanlarıyla çıktılar. Boşlukta kalmışlardı sıkıntıları yoktu çıktılar. Bende boşluktaydım açıktaydım. Ayağıma beton parçası düştü diye ben çıkamadım. 10-15 dakika falan kaldım erken geldiler çıkardılar" ifadelerini kullandı.

Hastanede tedavisi süren yarıların son durumu hakkında bilgileri paylaşan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serdar Deniz'de göçüğün ardından hastane olarak tüm çalışanlar ile hazır hale geldiklerini söyledi. Acil servis çalışanları, cerrahlar ve tüm servisteki personelin alarm durumuna geçtiğini anlatan Deniz, "Hastanemize başvuran hastalarımızı karşıladık. Bir kısmını şifa ile taburcu ettik. 3 hastamıza hastanede müdahale ederek yatırdık. Bunların ikisi opere edildi bir tanesi de takip amaçlı yatırıldı. Genel durumlarının iyi olduğu söyleyebilirim. Hastanemiz bu tarz krizlere, afet ve benzeri durumlara zaten hazırlıklı bir hastane. İnşallah tekrarlanmamasını ümit ederek. Bizim hastanemizde bulunan 3 hastamızı da şifa ile taburcu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Malatya Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title