Haberler

Sağlam: Eskişehirspor Artık Benim Takımımdır

Eskişehirspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yönetimin kendisi için verdiği veda yemeğine katıldı.

Eskişehirspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yönetimin kendisi için verdiği veda yemeğine katıldı. Sağlam

Bu şehirden, bu takımdan ayrılacağım ama Eskişehirspor artık benim takımımdır" dedi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ile yönetim kurulu üyeleri teknik direktör Ertuğrul Sağlam için Gaga Restoran'da veda yemeği verdi. Ertuğrul Sağlam, yaklaşık bir buçuk yıldır Eskişehirspor'da görev yaptığını belirtti. Sağlam Eskişehirspor'u hiçbir zaman unutmayacağını ifade ederek şöyle konuştu: "Bu şehirden, bu takımdan ayrılacağım, ama Eskişehirspor artık benim takımımdır. Bundan sonraki dönemde de Eskişehirspor 'un menfaati için elimden ne katkı geliyorsa bunu seve seve yapacağım ve Eskişehirspor'un başarısı için de dua edeceğim. Eskişehirspor benim takımım oldu. Bundan sonraki dönemde Eskişehirspor'un alacağı başarılarla mutlu olacağım. Başarısızlık da var sporun içinde inşallah karşılaşmayı istemiyoruz, üzüleceğim. Benim şanssızlığım şu oldu. Buraya bir Anadolu takımını şampiyon yapan antrenör apoletiyle gelince camiamızın ve taraftarımızın beklentileri çok yüksek oldu. Fakat şu talihsizliğimiz vardı eldeki imkanlar ve oluşturduğumuz kadro maalesef bu beklentiyi karşılayacak düzeyde değildi. Bu takım küme düşme potasının üzerinde, devre arasında yapılacak birkaç takviyeyle bu takımın böyle bir sıkıntıyı yaşayacağını ben hiç düşünmüyorum. Daha da yüksek pozisyona çıkacağına da yürekten inanıyorum."

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ederek, "Eskişehirspor'a yakışmayan bir puan sıralamasında olmamızın sebebi ve hocamızın bu konudaki ciddi tespitleri bu şekilde bir ayrılığa sebep verdi. Zaman gelecektir ki Eskişehirspor 'un şartları daha iyi bir ortama geldiğinde bu yarım kalan işimizi bir sevdaya dönüştürerek, gerekli başarıya yeniden gideceğimize adım gibi eminim" dedi.

Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan konuşmasının ardından Ertuğrul Sağlam'a çiçek ve minyatür bir futbolcu heykeli verdi. Eskişehirsporlu yöneticiler Ertuğrul Sağlam ile cep telefonlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Mesut Hoşcan Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title