Haberler

Rock’n Coke Heyecanı

Limp Bizkit ve Moby ile Dorukta

16 – 17 Temmuz 2011 tarihlerinde, Hezarfen Havaalanı'nda düzenlenecek Türkiye'nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock'n Coke'ta sahne alacak sanatçıların büyük bir bölümü www.rockncoke.com'da kurulan sanal festival alanında çadır sayısının

10 bine ulaşmasıyla açıklandı.

Ana sahnenin yıldızları olarak açıklanan gruplar arasında, elektronik dans müziği denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Moby ve Amerikalı ünlü metal ve rapcore grubu Limp Bizkit yer alıyor. Friendly Fires ana sahnede performans sergileyecek bir diğer önemli grup olarak göze çarpıyor. Mogwai, Curry&Coco, İlhan Erşahin's İstanbul Session, The Qemists, Electrelane ve Esben and The Witch ise Rock'n Coke'un diğer sahnelerinde yer alacak sanatçılar arasında.

Motörhead, Travis, Skunk Anansie, The Kooks, 2 Many DJ's, Athena, Thievery Corporation, Beach House, FM Belfast, The Black Lips, Chapel Club, Tunng, Gaslamp Killer, geçtiğimiz günlerde Rock'n Coke'a katılımı açıklanan gruplar arasında bulunuyor.

Hezarfen Havalimanı'nda, 16 - 17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Rock'n Coke'un sanatçı listesinin büyük bir bölümü, Rock'n Coke web sitesi www.rockncoke.com üzerinden başlatılan uygulama ile sanal çadırlarını kuran müzikseverlerin sayısının 10 bine ulaşmasıyla açıklandı. Ancak festival konukları bu gruplarla sınırlı değil, müzikseverlere yine unutulmaz anlar yaşatacak Rock'n Coke'ta sürpriz isimler açıklanmaya devam edecek.

Moby ve Limp Bizkit Rock'n Coke'ta

Yeni açıklanan ve bu yaz Rock'n Coke'ta müzikseverleri buluşturacak sanatçı ve gruplar arasında; elektronik dans müziğinin öncüsü Moby, bugüne kadar üç kez Grammy'e aday gösterilen Limp Bizkit, Indie rock müziği disco ile birleştiren başarılı bir İngiliz grup olan Friendly Fires, İlhan Erşahin's İstanbul Session, Curry&Coco, The Qemists, Electrelane, Mogwai ve Esben and The Witch bulunuyor.

Müzikseverler Hem Ana Hem de Diğer Sahnelerde Müziğe Doyacak

Rock'n Coke geçtiğimiz günlerde festivalde sahne alacak birçok sanatçıyı duyurmuştu. Açıklanan son gruplarla "Ana Sahne"de; Limp Bizkit, Motörhead, Travis, Moby, Skunk Anansie, 2 Many DJ's, The Kooks, Athena ve Friendly Fires yer alacak.

"Alternatif Sahne"de ise; Thievery Corporation, Beach House, Tunng, İlhan Erşahin's İstanbul Session, Gaslamp Killer, FM Belfast, Curry&Coco ise müzikseverleri coşturacak.

Rock'n Coke'un bu sene farklı türlere ev sahipliği yapacak üçüncü sahnesi "Sonar Sahne"de de; sahnenin öncü grubu sayılan Mogwai, The Black Lips, Electrelane, The Qemists, Chapel Club ve Esben and The Witch performans gösterecek.

Rock'n Coke Biletleri Biletix'lerde

Rock'n Coke biletlerine talep giderek artıyor. 18 Nisan 2011 tarihi itibariyle tek günlük Rock'n Coke biletleri 90 TL, kombine 140 TL, kombine + kamp 180 TL'den satışta. 18 Nisan 2011'den itibaren öğrenci biletlerinin fiyatı ise tek gün için 60 TL, kombine için 100 TL, kombine + kamp için 120 TL.

Rock'n Coke Bilet Ücretleri - 18 Nisan 2011 Sonrası

Tek Gün Kombine Kamp + Kombine

Normal 90 TL 140 TL 180 TL

Öğrenci 60 TL 100 TL 120 TL

Festival Hakkında : www.rockncoke.com

www.facebook.com/rockncoke

www.twitter.com/rockncoke

Biletler için : www.biletix.com

Organizasyon : www.pozitif.info

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültür Sanat Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title