Haberler

Rize'de Tır, Yolcu Midibisüne Çarptı: 1 Ölü, 20 Yaralı

Güncelleme:

Rize'de TIR'ın yolcu midibüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2'si ağır 20 kişi yaralandı.

Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde TIR'ın yolcu midibüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2'si ağır 20 kişi yaralandı.

BELEDİYEYE AİT MİDİBÜSE ÇARPTI

Kaza saat 14.30 sıralarında Derepazarı İlçesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Rize'den Trabzon yönüne giden Metehan Gülcehan'ın kullandığı kuru çay yüklü TIR, yol kenarında yolcu almak duran Yaşar Çolak'ın kullandığı Kalkandere Belediyesi'ne ait midibüse arkadan çarptı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kazada savrulan yolcu midibüsü, park halindeki kamyona çarptıktan sonra devrildi. Olay yerine koşan vatandaşlar yan yatan midibüsü kaldırarak yaralıları çıkarmaya çalıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yolcu midibüsünde sıkışan 1 kişi ise Rize Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkarılarak ambulansa taşındı.

2'Sİ AĞIR 20 KİŞİ YARALANDI

Kimliği belirlenemeyen 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada 2'si ağır 20 kişi yaralandı. Yaralılardan 12'si Rize Devlet Hastanesi'nde, 8'i ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

SAHİL YOLU 2 SAAT SÜREYLE KAPATILDI

Kazayı gören bir vatandaş, midibüsün yolcu almak için durduğu sırada arkadan elen TIR'ın çarptığını söyledi. Karadeniz Sahil Yolu Trabzon yönü, kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat süreyle trafiğe kapatıldı, ulaşım yan yoldan kontrollü olarak verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karadeniz Sahil Yolu Yaşar Çolak Derepazarı Trabzon 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title