Haberler

    Güntekin Onay: Bruma, Kazı-Kazan Gibi

    Güncelleme:

    Rıdvan Dilmen'le birlikte Galatasaray-Konyaspor maçını yorumlayan Güntekin Onay, Bruma için "Kazı, kazan gibi, kazıyorsun ama hiçbir şey çıkmıyor." yorumunda bulundu.

    Galatasaray'ın kritik haftada Torku Konyaspor'u tek golle geçmesinin ardından %100 Futbol'da Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay karşılaşmayı masaya yatırdı. Güntekin Onay, Bruma için "Kazı, kazan gibi, kazıyorsun ama hiçbir şey çıkmıyor." yorumunda bulundu.

    "KONYALILAR SON DOKUNUŞU YAPAMADI"

    NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programından Galatasaray-Torku Konyaspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Detayların şampiyonluğu belirleyeceği son maçlar bunlar. Galatasaray kalesinde fazla pozisyon vermedi. Bunun nedeni Konyasporlu futbolcuların son dokunuşu yapamaması oldu. Galatasaray'ın Muslera diye büyük bir avantajı var. Rakip takımlar Muslera sayesinde Galatasaray gol yemiyor diye düşünüyor. Galatasaray iyi futbol oynamadan kazandı. Şampiyon olan takım elbette 4 hafta önce kötü oynadık demeyecektir." şeklinde konuştu.

    "HAMZA HOCA, HATASINDAN GEÇ DÖNDÜ"

    Rıdvan Dilmen ayrıca "Bu maçı izleyen Sivas'ta bulunan Fenerbahçeliler ve İstanbul'da evinde izleyen Beşiktaşlılar şimdi artık baskı altındalar. Galatatasaray bu akşam aceleci oynadı, kaliteli oynamadı. Bruma ile bir 60 dakika geçirildi. Bruma tercihinde Hamza Hoca hatalı. Hatasından da geç döndü bugün" dedi.

    "BRUMA KAZI-KAZAN GİBİ"

    Güntekin Onay ise Bruma için şu sözleri sarf etti; Eskiden kazı-kazan vardı. Şimdi var mı bilmiyorum. Kazırsın kazırsın hiçbir şey çıkmaz. 40 yılda bir amorti felan bir şey çıkar. Aynı onun gibi hocam."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Güntekin Onay Rıdvan Dilmen Galatasaray Bruma Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Bakmadan Geçme

    Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    500

    Yorumlar (4)

    doğrucu Mobil-ANDROID:

    kazı kazıklan

    12
    1
    yanıtYanıtla
    40mobilWeb@haberler.com:

    Sana ne bjk klonu

    3
    5
    yanıtYanıtla
    ronaldomobilWeb@haberler.com:

    Brumaya bi de geleceğin ronaldosu deniyordu:D

    4
    0
    yanıtYanıtla
    gs li:

    yav arkasında sabri gibi bir mal var hiç pas bile vermiyor adama adam ne yapsın tabi sabriden bi beklenti olmadığı için adam bi doğru şut vursa kaleye sabri güzel oynadı oluyo bruma cok iyi bir futbolcu ama sabri hiç takmıyoki adamı bilerek pas bile atmıyor adama cok zorda kalcak öyle adam eline geçen topu şişiriyo

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title