Haberler

Rekor Bir Mezuniyet

Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2008 -2009 Eğitim Öğretim Yılında Rekor Düzeyde Mezun Verdi. 74 Öğrenci Diplomalarını Aldı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2008-2009 eğitim öğretim yılında rekor düzeyde mezun verdi. 74 öğrenci diplomalarını aldı.

DOKUZ Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2008-2009 eğitim öğretim yılında rekor düzeyde mezun verdi. Geçen yıl 53 olan mezun sayısı, bu sene 74’e yükseldi. Tıp Fakültesi Derslikler Grubu’nda düzenlenen törene DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, Rektör Yardımcısı Hakkı Bahar katıldı, 56’sı yüksek lisans, 18’i doktora olmak üzere toplam 74 öğrenci duygulu anlar yaşadı.

Dünya çapında olacak

Rektör Füzün konuşmasında, bilimde 1982 yılından bu yana hep ileriye yürüdüklerini belirterek, “2006 yılında Sağlık Kampusumüzde bir AR-GE binası inşaatına başladık. Dünya çapında olacak bu merkez, kurum olarak nerede olduğumuzu ortaya koymaktadır” dedi.

İkinci bir rekor

Bu yıl Avrupa Biyokimya Dernekleri Federasyonu Eğitim Komisyonu Başkanı seçilen Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Gül Güner Akdoğan da, “Bu yıl rekor sayıda mezun verdik. Ayrıca ikinci bir rekorumuz daha var, son bir yıl içinde öğrencilerimizin yaptığı SCI yayın sayısı, 42’den 75’e ulaştı. Bu yıl verdiğimiz 6 ödülden üçü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu mezunlarına verildi. Kendilerini kutluyoruz” dedi.

Ödülü rektör verdi

Doktora dalında birinci olan Dr. Ayşe Özden’e ödülünü Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, ikinci olan Dr. Halil Ateş’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Bahar, üçüncü Dr. Bilgül Balcı’ya da ödülünü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Gül Güner Akdoğan verdi. Yüksek lisans programında da Çağdaş Güdücü birinci, Didem Keles ikinci, Nilay Yürekdelen üçüncü sırayı aldı.

Başarılarını kutladılar

MERKEZİ Alsancak’ta, şubesi ise Karşıyaka’da bulunan Oydem Ortadoğulular Yabancı Dil Eğitim Merkezi’nin danışmanları başarılarını eğlenerek kutladı. Oydem’in bünyesinde çalışan eğitim danışmanları ve halkla ilişkiler birimi sorumluları başarıyla geçen eğitim sezonu ve yeni başlayan eğitim öğretim yılını Lamia Gemisi’nde düzenlenen organizasyonla kutladı. Felsefelerinin çok çalışmak olduklarını belirten Oydem Genel Müdürü Ahmet Kıbrıslı, “Eğitim hizmeti verdiğimiz kişiler ile çalışanlarımızın verimlilikleri ve mutlukları için kendimizi sürekli yenileyerek geliştireceğiz” diye konuştu.

Mezunlar Çeşme’de

İZMİR Özel Fatih Koleji mezunları geleneksel hale gelen buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl Kuşadası’nda bir araya gelen eski okul arkadaşları bu yıl da Çeşme’de buluştu. Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Altın Yunus Oteli’nde konaklayan eski dostlar, düzenlenen gecede bir araya geldi. Gecede bolca sohbet eden mezunlar, eski günleri konuştu.

TAKEV’de şenlik

ALMANYA’da her yıl kış aylarının başında kutlanan ve yardımlaşmayı, dayanışmayı sembolize eden Laterne Şenliği, TAKEV Okulları’nda da veli ve öğrencilerin katıldığı keyifli bir organizasyonla kutlandı. TAKEV Okulları İlköğretim birinci sınıf öğrencileri, ellerinde kendi yaptıkları fenerlerle okul bahçesinde dans gösterileri sundu. Almanca şarkılar söyleyerek yapılan fener alayında ateşböceklerini andıran minik öğrenciler, aynı zamanda anlamlı bir yardımlaşma ve dayanışmaya da katkı sağladı. TAKEV Okul Aile Birliği tarafından Laterne şenliği nedeniyle düzenlenen kermesten elde edilen gelirle, Hasan İçyer İlköğretim Okulu’na teknolojik destek sağlanacağı bildirildi.

Hepsi birer ‘kahraman’

İZMİR Gelişim Koleji ilköğretim öğrencileri, Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri çerçevesinde, okudukları hikaye kitaplarındaki kahramanların kıyafetlerine bürünerek eğlenceli görüntüler oluşturdu. Öğrencilerden bazıları, Gülten Dayıoğlu’nun Gökyüzündeki Mor Bulutlar hikayesi kahramanlarının kostümlerini giydi, bazısı Montgomery’nin ünlü eseri Denizaltına Yolculuk’a çıkıp hazine aramanın heyecanını yaşadı. Bazı minik öğrenciler de Kırmızı Başlıklı Kız olup kitaptaki gibi hain kurda karşı yeni bir maceraya atıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title