Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, hastaları ziyaret etti.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, hastaları ziyaret etti.

Çimen, Ramazan Bayramı dolayısıyla Gümüşhane Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastaların, refakatçilerinin ve sağlık personelinin bayramını kutladı.

Her fırsatta hastaları ziyaret ettiğini belirten Çimen, "Hasta ve kimsesizler bizlere Allah'ın emanetidir. Onların gönlünü almak, hal ve hatırını sormak her birimizin öncelikleri arasında olmalıdır. Yaptığımız ziyaretlerle, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz" dedi.

Çimen, bayramların insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız ve hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine inşa ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Ramazan Bayramı'nın İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Ercan Çimen Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title