Haberler

Rallide Sezon Finali İstanbul'da

Güncelleme:

2013 Türkiye Ralli Şampiyonası, 14-15 Aralık tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Opar Olio 34. İstanbul Rallisi ile sona eriyor.

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen, 2013 şampiyonlarının belirleneceği Opar Olio İstanbul Rallisi, 14-15 Aralık tarihlerinde düzenlenecek.

Kısa adı İSOK olan ve İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından Opar Olio ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odası, The Green Park Hotels, Ford, Fiat ve Bilyoner katkıları ile düzenlenen organizasyona rekor katılım bekleniyor.

Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde Türkiye Historic Rally Şampiyonası ve TOSFED Ralli Kupası'nda şampiyon ve birincileri belirleyeceği için büyük önem taşıyan organizasyon, İstanbul Anadolu Yakası'nda gerçekleştirilecek.

Pendik yine evsahibi

Ekipler toplam uzunluğu 249 km olan Opar Olio 34. İstanbul Rallisi'nde, 92,52 km uzunluğundaki 6 özel etapta mücadele edecek. Ralli merkezi olarak The Green Park Pendik'in kullanılacağı rallinin servis alanı da Pendik Pazar Yeri olacak.

İdari ve Teknik Kontrol ile 14 Aralık Cumartesi günü 09: 00-12: 00 arası başlayacak organizasyonun ilk gününde, ekipler saat 12.00-16.00 arası yol keşfi için özel etaplara yönelecek. Aynı gün saat 16.30'da takımlar toplantısı ile devam edecek  programın ilk günü, saat 17.00'deki İlk Komiserler Kurulu Toplantısı'nın ardından 18.00'de start listesi ilanı ile son bulacak.

Başlangıç pazar sabahı saat 09.00'da

Pendik Pazar Yeri Servis Çıkışı'nda 15 Aralık Pazar sabahı saat 09.00'dan itibaren başlayacak mücadelede ekipler, Opar Olio 1 (Göçbeyli), İTO 1 (Ulupelit) ve Green Park 1 (Oruçoğlu) özel etaplarını kat edip, 11.44'den itibaren Pendik Pazar Yeri Servis Alanı'na ulaşacak. 30 dakikalık servis sonrasında yeniden bu 3 etabı geçecek olan ekipler, saat 15.40'tan itibaren Pendik Pazar Yeri Servis Alanı'ndaki bitiş çizgisine ulaşabilmek için mücadele edecek.

2013 yılı şampiyonları belli olacak

Büyük çekişmeye sahne olması beklenen Opar Olio 34. İstanbul Rallisi, 2013 şampiyon ve birincilerini belirleyeceği için büyük önem taşıyor. 

Sezon başından bu yana çok yakın puanlarla zirve mücadelesi veren Castrol Ford Team Türkiye takımından Yağız Avcı ile Opar Olio destekli Pegasus Racing takımından Fatih Kara, son kozlarını bu yarışta paylaşacak. 

Ayrıca birçok sınıf birincisi ve TOSFED Ralli Kupası kategori şampiyonları bu yarışın ardından kesinlik kazanacak.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Pendik Ford Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title