Haberler

Pursaklar Belediyesi Engelleri Ortadan Kaldırıyor

Pursaklar Belediyesi’nin yıllardır hizmet verdiği “Eğitime Destek Aracı” bu defa görme engelli öğrencilerin imdadına yetişti.

Pursaklar Belediyesi'nin yıllardır hizmet verdiği "Eğitime Destek Aracı" bu defa görme engelli öğrencilerin imdadına yetişti. Yaz tatilinde Kur'an kursuna kayıt yaptıran engelli öğrencilere belediyenin Eğitime Destek Aracı ücretsiz servis hizmeti veriyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ailelerin taleplerini boş çevirmedi. Görme engelli öğrencilerin Yaz Kur'an Kursuna gidebilmesi için belediyenin Tebessüm Çarşısı'nda bulunan Eğitime Destek Aracını tahsis eden Başkan Çetin, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bizler engelleri ortadan kaldırıyoruz. Yavrularımızın her türlü eğitimine destek veriyoruz. Hem okul zamanı hem de yaz tatilinde değişik kurslara katılan engelli öğrencilerimize özel olarak hazırladığımız eğitime destek aracımızı tahsis ettik. Onları evlerinden alıp okullarına, kurs merkezlerine götürüyoruz. Eğitimleri bitince tekrar evlerine bırakıyoruz. Velilerimiz çok memnunlar. Rabbim yavrularımıza zihin açıklığı versin. Bizler belediye olarak her zaman hemşerilerimizin yanındayız."

Belediyenin sunduğu hizmetten memnun kalan aileler, Pursaklar belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title